Україна - Словаччина: передматчева прес-конференція Андрія Шевченка

2174 09.11 2017   19:29
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Наставник збірної України Андрій Шевченко на передматчевій прес-конференції напередодні товариського матчу із командою Словаччини розповів про підготовку до цієї гри, інформує офіційний сайт ФФУ.

- Наша команда рада, що повернулася до Львова. Ми дякуємо вболівальникам за палку зустріч біля готелю, у цьому місті завжди приємно грати. Ті, хто не встигли отримати автограф чи зробити фото з футболістом, матиме змогу "впіймати" гравців на завтрашній ранковій прогулянці.

Словаччина – хороша команда. Ми переглядали декілька поєдинків і робили акцент на зустрічі з англійцями. Наш суперник має в складі хороших виконавців, тренер пропагує атакувальний, комбінаційний футбол. Звісно, півзахисник Марек Хамшик – один з лідерів збірної, який відіграє ключову роль для команди. Два центральних захисники також залишили хороше враження, вони добре починають атаку. Словаки вміло тримають м’яч та демонструють привабливий футбол: команда і її стиль гри заслуговують на повагу.

Ми будемо випускати на поле тих, хто готовий, хтось з новачків гратиме зі старту. Наш тренерський штаб планує використати усі заміни. Мякушка ми викликали не тільки через те, що він вправно пробиває штрафні, адже в нас є група гравців, які добре виконують стандарти. У футболіста "Карпат" є ігрові якості, які змусили нас звернути на нього увагу. Якщо Сергій вийде на поле, можливо він зможе порадувати своїх уболівальників.

Читайте также: Обзор словацких форумов: "Может быть, Пятов у Украины разыгрывающий?"

Хавбек збірної України Олександр Караваєв також відповів на питання журналістів.

- Виклик до збірної – це честь та гордість для кожного. Запитайте юних футболістів – усі хочуть захищати кольори збірної. Мотивація завжди зашкалює, незважаючи від рівня гри. Атмосфера в збірній відмінна. Ми багато спілкуємось один з одним, що зближує нас. Посвята новачків – хороша ініціатива, усі переживають перед виконанням пісень, адже ми все-таки не професіональні співаки. Утім, це йде на користь адаптації, тому дякуємо тренерському штабу за таке нововведення.


Після прес-конференції національна збірна команда України провела тренування на полі львівської "Арени Львів".

Популярные новости