Україна – Словаччина: прогноз Ігоря Циганика

4056 08.11 2017   15:46

Ведучий програми "ПРОФУТБОЛ" на каналі "2+2", відомий український журналіст та коментатор, постійний експерт "Рейтингу Букмекерів" Ігор Циганик зробив прогноз на товариський матч, в якому в Львові на стадіоні "Арена Львів" зустрінуться національні збірні команди України та Словаччини. Наш експерт вважає, що команда Андрія Шевченка здобуде перемогу.

Буде звичайний товариський поєдинок. Андрій Шевченко викликав багато нових футболістів. Думаю, що кожному з них він дасть себе реалізувати в справі. Через те сумніваюся, що ми побачимо дивовижний та яскравий футбол. У будь-якому випадку всім новачкам потрібно набувати досвід.

У збірної Словаччини достатньо злагоджена, дисциплінована та агресивна команда, проте головний тренер суперників заявив, що дасть шанс тим гравцям, які мали менше ігрової практики впродовж кваліфікації до чемпіонату світу 2018.

Переконаний, що у зустрічі буде менше 2.5 голів. Віддам перевагу збірній України в Львові та поставлю на перемогу команди Шевченка. Крім того, вважаю, що гості залишать поле без забитих м’ячів. Очікую рахунок на кшталт 1:0 чи 2:0.

Ставка матча
Товарищеские матчи10.11.17 20:00
Украина - Словакия
Перемога України та тотал голів менше 2.5
Коэффициент: 3,90
Источник: РБ
Популярные новости