Україна – Туреччина: ультрас домовились не використовувати на матчі піротехніку

3311 29.08 2017   10:11
https://gs-img.112.ua

Українські ультрас домовилися не використовувати будь-які піротехнічні засоби під час кваліфікаційного матчу Україна – Туреччина, що відбудеться у Харкові на стадіоні "Металіст". Харківські ультрас опублікували звернення до вболівальників щодо організації матчу Україна – Туреччина.

Домашні матчі збірної зараз під умовною дискваліфікацією. Львову і Києву заборонено приймати матчі, Харків на "жовтій картці". Наступний штраф – кілька ігор збірної без глядачів. Як це вдарить по шансах збірної кваліфікуватися – всім і так зрозуміло. Тому нами, при повному розумінні всіх топових рухів України, прийнято рішення: не використовувати на цьому матчі будь-яку піротехніку. Провокатори будуть покарані відразу ж і дуже строго! Відкладемо красиві піро-шоу для кращих часів, – йдеться у зверненні ультрас Металіста 1925 на сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що матч між Україною та Туреччиною в рамках відбору до чемпіонату світу 2018 відбудеться 2-го вересня в Харкові, на стадіоні "Металіст". Перший матч між цими командами в Туреччині закінчився з рахунком 2:2. Щоб зберігати шанси на вихід з групи, українцям потрібно перемагати в матчах з Туреччиною та Ісландією.

Читайте также: Андрей Шевченко: "На позиции нападающего у нас практически нет конкуренции"

Популярные новости