Олександр Зінченко: "З дитинства мрію виграти Лігу чемпіонів" (+ Вiдео)

2473 24.11 2016   14:11
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко у відвертому інтерв’ю відповів на запитання користувачів соціальних мереж, які вони залишали на сторінках Федерації футболу України. 19-річний гравець розповів, про що мріяв у дитинстві, як йому грається під керівництвом Андрія Шевченка і хто для нього є футбольним кумиром.

Андрій Пустовицький: - Як тебе голландська Ередивізія після російської Прем’єр-Ліги. Де більше шансів для твого розвитку?

Олександр Зінченко: - Розвиватися можна у будь-якому чемпіонаті. Це залежить від бажання та, звичайно, від умов. Умови у російській та у голландській прем’єр-лігах рівні, тому мені складно відповісти, де краще. Я витримаю нейтральну позицію – розвиватися можна усюди.

Оксана Дейнеко: - Що любиш робити, коли випадає вільна хвилинка?

О.З.: - Люблю завжди бути з м‘ячем. Тому, коли в мене є вільний час та сили, тільки з м‘ячем.

Ігор Степюк: - Що ти можеш сказати про головного тренера збірної Андрія Шевченка і про той футбол, у який він пропонує вам грати? Які завдання він ставить перед вами?

О.З.: - Наше головне завдання – вийти на чемпіонат світу. Я сподіваюсь, що у нас з кожною грою буде все налагоджуватися: і контроль м’яча, і взаємодія одного з іншим, і демонстрація більш атакуючої гри. Якщо брати ці чотири матчі відбору, ми показуємо непогану гру. Є помилки, є непорозуміння, але все це можна виправити.

Марія Олексюк: - Про що ти мріяв у дитинстві?

О.З.: Виграти Лігу Чемпіонів. Коли був маленьким, дивився нарізки відео. Мені більш за все подобався Роналдіньо. І коли грав гімн Ліги чемпіонів, я повторював за ним його трюки.

Олег Кізяєв: - Які були враження від роботи з Гвардіолою?

О.З.: - Найпозитивніші. Я за ці півтори місяці взяв максимум з того, що можна були взяти.

Саша Денісов: - Які в тебе думки, коли ти виходиш на поле та граєш за збірну?

О.З.: - Безумовно це велика честь, і ти відчуваєш, що за тебе переживає вся країна, що на тебе дивиться вся країна. Тому я маю віддавати всього себе кожну хвилину у кожному епізоді, тому що на моїх грудях – герб України. Я виріс тут і буду завжди пишатися цією країною.

Источник: ФФУ
Популярные новости