Україна – Фінляндія: прогноз Олександра Михайлюка

2801 12.11 2016   11:28

Збірна України проведе четвертий матч відбору до чемпіонату світу проти команди Фінляндії. Нашу команду в Одесі влаштує тільки перемога і підопічні Андрія Шевченка у всеозброєнні підходить до цього поєдинку. Після трьох матчів українці мають у своєму активі 5 очок і наша збірна посідає третю сходинку. Фіни ділять п’яте та шосте місце із командою Косово, здобувши тільки одне очко в групі І.

На тижні з’явилася інформація, що через травму стегна, отриману на тренуванні, може не зіграти в цьому матчі Євген Коноплянка. Але напередодні надійшло повідомлення від офіційного сайту ФФУ, що футболіст «Шальке» все ж таки тренується в загальній групі і у Євгена є всі шанси зіграти в матчі проти Фінляндії. Не був викликаний до табору національної збірної захисник київського «Динамо» Євген Хачеріді. Мають можливість дебютувати в головній команді молоді Артем Беседін та Віктор Циганков, що представляють «Динамо», а також прем’єрний матч забірну теоретично може оформити голкіпер «Зорі» Олексій Шевченко.

Тренер збірної Фінляндії Ханс Бакке не зможе розраховувати на Романа Єременка, який продовжує відсиджувати дискваліфікацію за вживання забороненого препарату. Дивує відсутність в заявці на цей матч форварда леверкузенського «Байера» Йоеля Похьянпало. Тож в атаці шведський тренер Фіналяндії робитиме ставку на Теему Пуккі який зараз виступає в Данії за «Брондбю».

Матчі відбору показали, що у фінів багато проблем в обороні. Особливо це стосується моментів, коли збірній Фінляндії потрібно повертатися із атаки до захисту. Тон цьому поєдинку будуть задавати наші футболісти і попередні матчі показали, що прогрес в позиційній атаці у команди Андрія Шевченка очевидні. Гравці рівня Андрія Ярмоленка, Олександра Зінченка, Євгена Коноплянки(якщо зіграє) мають розрізати оборону такого опонента без особливих труднощів. Тому мій прогноз на цю зустріч перемога України в першому таймі і загалом в матчі.

Ставка матча
Отбор к ЧМ-2018. Европа12.11.16 21:45
Украина - Финляндия
П1П1
Коэффициент: 1.97
Источник: bookmaker-ratings.com.ua
Популярные новости