Артем Федецький: "Травма? Це видумки"

1825 04.09 2016   22:35
Фото - Павел Курбанов, ФФУ

Захисник збірної України Артем Федецький в інтерв’ю програмі «Великий футбол» розповів про підготовку до стартового поєдинку відбору до ЧС-2018 проти команди Ісландії.

- У збірній завжди була хороша атмосфера, звичайно за винятком тих негативних емоцій, які залишилися після Євро. Тим не менш треба рухатися далі і виправити ситуацію яка склалася. Як кажуть, переписати історію.

Що до поєдинку із командою Ісландії, видно, що Андрій Миколайович трошки хвилюється. Величезна відповідальність, адже він головний тренер збірної. Думаю, всі хлопці будуть намагатися допомогти йому в завтрашньому матчі. Дай Бог, почати відбір з перемоги.

- Наскільки відрізнявся цей збір від попередніх?

- В кожного тренера - своє футбольне бачення. У Андрія Миколайовича досить серйозний тренерський склад і він десь намагався внести свої корективи, поправки. Дуже багато працювали над тактикою. І звичайно є домашні заготовки, які завтра будемо намагатися реалізувати на футбольному полі. Сподіваюсь, все вийде.

- Під час збору два гравці збірної – Денис Бойко та Євген Коноплянка – змінили клуби…

- І Бойко відразу заговорив на іспанській, а Коноплянка – на німецькій (посміхається). Дуже добре, що хлопці вже визначились. На мою думку, Жені більше підходить чемпіонат Німеччини адже там шалена публіка і він повинен вписатися в стиль гри «Шальке». А Бойко вже працював з Хуанде Рамосом і він прекрасно знає його можливості. Думаю, він повинен заграти.

Читайте также: Артем Федецький: ісландці небезпечні не стільки стандартами, скільки аутами

- Була інформація, що початок зборів ти почав із травмою. Це так?

- Ні, це були видумки. Насправді, все добре – немає жодних проблем. Всі гравці, котрі зараз находяться в складі збірної, готуються до матчу. Я не виняток.

Популярные новости