Презентовано діловий одяг для Федерації футболу України

1875 19.05 2016   21:36
Фото - ФФУ

У четвер, 19 травня, у Будинку футболу відбулася презентація офіційного ділового одягу для Федерації футболу України на Євро-2016 від національного бренду Arber.

На чемпіонаті Європи, який вже за кілька тижнів стартує у Франції, українська делегація матиме два комплекти ділового одягу. Перший, більш офіційний варіант – синій костюм, біла сорочка та синя краватка. Другий – блакитна сорочка та сірі брюки. Одяг представлено давнім партнером Федерації футболу України - національним брендом Arber, який протягом багатьох років є офіційним постачальником ділового одягу для гравців збірної і офіційної української делегації.

«Майбутній чемпіонат Європи – відмінна можливість найкращим чином презентувати нашу країну на міжнародній арені. І не лише завдяки спортивним результатам, а й навіть зовнішнім виглядом. Адже зустрічають, як відомо, по одежі. Як і належить учасникам престижного форуму, наші футболісти будуть одягнені у ділові костюми, що відповідають сучасним трендам та модним тенденціям. Ми провели ретельну роботу із пошуку партнера ділового стилю одягу, аби наша збірна мала бездоганний вигляд. І мені надзвичайно приємно, що українська команда носитиме одяг саме українського виробника. Ми раді співробітництву із брендом Arber. Нас поєднують спільне захоплення улюбленою справою, а також прагнення до досконалості. Сподіваюся, що окрім успішного партнерства синергія наших зусиль, втілена у піклуванні про головну команду країни, допоможе нашій збірній якнайкраще виступити на чемпіонаті Європи», - відзначив президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

Читайте также: Михаил Фоменко огласил предварительную заявку сборной Украины на Евро-2016

«Ми одягали українську збірну для участі у фінальній частині чемпіонату світу 2006 року в Німеччині, а пізніше – на Євро-2012. Символічно, що ФФУ обрала своїм партнером саме український бренд Arber. В усьому світі провідні футбольні асоціації співпрацюють саме з національними торговими марками. Приємно, що український футбол підтримує цю тенденцію, прагне дбати про імідж наших спортсменів і держави в цілому. Тому і цього року ми намагалися вкласти максимум душевної енергії та творчих зусиль, аби наші футболісти гідно виглядали на цьому престижному міжнародному турнірі. Треба зазначити, що підготовка до нинішнього турніру була особливо відповідальною. Наші гравці їдуть виступати до країни, яка справедливо вважається законодавцем мод. Тож мусимо тримати марку і показати, що українці також добре знаються на гарному чоловічому вбранні, мають власний досвід і традиції, звикли виглядати сучасно та стильно», - заявив Вадим Золотаревський, директор ТМ Arber.

Цікава деталь: співавтором нового ділового вбрання нашої збірної виступив легендарний в минулому гравець, а нині помічник Михайла Фоменка в головній команді країни, чудовий знавець моди Андрій Шевченко. Він передав дизайнерам компанії Arber Fashion Group власний костюм, зшитий вручну відомим італійським майстром. Узявши його за основу, фахівці компанії розробили свою модель, урахувавши особливості зросту та комплекції кожного гравця. Весь процес виготовлення одягу – від закупівлі матеріалів, до створення ескізів та шевронів – ретельно контролювався, а сам проект реалізовувався у шаленому темпі.

«Тож, сподіваємось, нашим футболістам буде зручно та приємно носити одяг Arber, пошитий українським виробником за найкращими європейськими стандартами. Нехай він стане щасливим і допоможе нашій збірній здобути омріяні перемоги», - відзначив Вадим Золотаревський.

теги: Украина
Популярные новости