Михайло Фоменко оголосить розширений список гравців збірної України в четвер

1899 17.05 2016   18:09
ffu.org.ua

Головний тренер національної команди України Михайло Фоменко оголосить розширений список гравців, викликаних на підготовчий збір до фінальної частини Євро-2016, під час прес-конференції, що відбудеться у Будинку футболу 19 травня. Початок прес-конференції, в якій також братимуть участь президент ФФУ Андрій Павелко та гравці збірної - о 14.30.

Початок збору: прибудуть не всі

Збір національної команди розпочнеться 20 травня у традиційній резиденції «синьо-жовтих» - готелі «Платинум» у Козині, що під Києвом. Цього дня до розташування команди прибудуть гравці, котрі вже не задіяні у клубних змаганнях. Нагадаємо, що 21 травня у фіналі Кубка України виступатимуть представники збірної із «Шахтаря» та «Зорі», у фіналі Кубка Іспанії - Євген Коноплянка із «Севільї», у черговому турі чемпіонату Казахстану - Анатолій Тимощук з «Кайрату».

Відкрите тренування

20 травня, о 18.30, на полях навчально-тренувальної бази «Динамо» в Кончі-Заспі розпочнеться тренування присутніх на зборі гравців. Перші тридцять хвилин тренування будуть відкритими для представників мас-медіа.

Офіційні проводи збірної

22 травня до присутніх на зборі приєднаються представники «Шахтаря» й «Зорі». У неділю, о 12-ій годині, на Михайлівській площі у Києві, відбудеться церемонія офіційних проводів «синьо-жовтих» на фінальний турнір Євро-2016. Одразу з площі автобус зі збірниками вирушить до аеропорту «Бориспіль», звідки літак збірної України візьме курс на Італію, де пройде перший підготовчий збір національної команди.

Источник: ФФУ
Популярные новости