В'ячеслав Грозний: "Не проти, щоб Україна повторила шлях Греції на Євро-2004"

946 04.04 2016   00:40
Фото - Денис Руденко, FootBoom.com

Головний тренер «Говерли» В'ячеслав Грозний поділився думкою щодо товариських матчів збірної України, а також її перспектив на Євро-2016.

«Дуже важливо, що в двох поєдинках збірна України здобула перемоги і не пропустила. Хочу, щоб вболівальники розуміли, що команда добре грає в обороні, добре пресингує суперника і легко переходить від однієї фази до іншої. Вважаю, що тренерський штаб правильно використовує якості кожного футболіста в команді. На мій погляд, в матчах була та видовищність і гра, яка дає результат. Футболістам м'яч на вухах носити треба? Наша збірна ніколи не буде грати, як Іспанія, адже у нас інший рівень гравців, інші кліматичні умови, лише одиниці наших футболістів виступає в Європі. Вважаю, що у нас досвідчений тренер, який знає, що робити. Йому нікого слухати не слід. Треба продовжувати гнути свою лінію, яка приносить результат.

Що стосується всього однієї заміни в матчі, то це право головного тренера, моделювати гру, безпосередньо, яку він буде використовувати вже у фінальній частині чемпіонату Європи. Вважаю, що в матчі з Уельсом вийшов склад наближений до того, який ми побачимо на Євро, тільки Коноплянки і Ракицького не вистачало. Ми зобов'язані зробити таку тщетну систему гри, яка незручна буде нашим противникам на майбутньому турнірі. Головне - команда демонструє свою гру, яка приносить плоди. Якщо, як кажуть ЗМІ, вони будуть грати в консервативний футбол, який приносить свій результат, то я буду тільки за. При такій грі збірна Греції стала чемпіонами Європи. Я не проти, щоб Україна повторила цей шлях», - сказав Грозний в інтерв'ю в ефірі передачі «Великий Футбол» на телеканалі «Футбол 1».

Популярные новости