Віктор Вацко: здивований, що в збірну не викликали ще 16 опорних півзахисників

1483 28.03 2016   00:01
Фото - Виктора Перегняка

Ведучий футбольний коментатор країни, Віктор Вацко, у програмі «Великий футбол» висловив свою думку стосовно гри збірної України в матчі з Кіпром (1:0).

- Поставив би трієчку з плюсом. Не стільки є до команди питання, скільки до тренерського штабу. Може, я не правий, але мені здається, що контрольні матчі існують для того, щоб придумувати і награвати щось нове. В обороні у нас, слава Богу, усе гаразд. Це було помітно ще по матчам відбору. При цьому – проблеми в атаці. Я здивований, що не викликали ще чоловік 16 опорних півзахисників у національну збірну країни.

Після матчу аналізував дані «інстат скаут». У нас одиниці роблять гострі і загострюючі передачі. Гусєв, Ярмоленко, Вітя Коваленко… Але Гусєву уже 33. В центрі поля вийшли грати трьома опорними півзахисниками, була структура. Дуже орієнтовані на оборону. Проти Кіпру нічого не можемо придумати в атаці! Три цікаві комбінації за 90 хвилин. Про те, щоб зіграти в два форварди, спробувати Зозулю, як в «Дніпрі», під нападаючими (людина розкрилась на цій позиції) – мова про це не йде.

Плюс за те, що дебютували п’ять нових футболістів. Хочу відзначити Путівцева, який зробив найбільше тактико-технічних дій. Він відіграв надійно крім одного моменту.

Популярные новости