Денис Бойко:"Вирішив розмовляти українською мовою"

1450 27.03 2016   23:18

Голкіпер збірної України Денис Бойко, в інтерв’ю програмі "Великий Футбол", дав свій коментар щодо майбутнього матчу проти Уельсу.

- Денисе, чому ви вирішили спілкуватися виключно українською мовою? Можливо це політичні або патріотичні аспекти?

- Напевно більше патріотичні. Я вже казав у минулих інтерв’ю, що я чим можу, тим показую свою патріотичну думку, своє відношення до країни. Мені приємно розмовляти моєю рідною мовою, особливо коли я став жити за межею України. Коли я приїжджаю до збірної, то вирішив розмовляти українською мовою.

- Що можете сказати про збірну Уельсу, котра прибула без Бейла та Ремзі?

- Напевно, вони одні з ключових гравців у збірній, але як і у інших командах, є ще гравці, котрі можуть їх замінити. Бейл та Ремзі - лідери своєї збірної, але і без них це сильна та збалансована команда. Треба налаштовуватись на гру з глибокою відповідальністю, і не дивитись на те, є у команді суперника Ремзі чи Бейл, чи ні.

- На Євро вам доведеться грати проти збірною Північної Ірландії. Уельс також британська команда. Отже завтра буде багато верхової боротьби?

- Я б не сказав, що це буде обов’язково верхова боротьба. Вони проповідують британський стиль футболу - силова боротьба, у котрій вони показують свої бійцівські якості. Вони будуть грати кожен момент до кінця, битися кожну хвилину, з першої до останньої.

- Можливо це добре, що не буде лідерів у суперника?

- Не треба дивитись на кадрові втрати суперників. Зараз усі команди навчились дуже добре грати у футбол. Треба велику увагу приділити грі проти Уельсу, та дуже добре і правильно налаштуватись на гру, в першу чергу, психологічно. Всі наші кращі якості ви побачите на полі, усі хлопці дуже добре готові.

- Яку роль можуть зіграти вболівальники?

- Мені дуже приємно бачити на стадіоні таку велику кількість вболівальників. Велике їм за це спасибі. Хотілось би побачити як можна більше глядачів завтра на грі. Ми в першу чергу граємо для них. Чим більше людей прийде на гру, тим для нас буде більша мотивація, і ми будемо із більшим натхненням грати на полі. Хочу закликати усіх прийти на гру і підтримати нашу збірну.

Популярные новости