Офіційно: наступний матч національної збірної України пройде без глядачів

1185 27.11 2015   16:33
Фото - uefa.org

Офіційний сайт Федерації футболу України підтвердив інформацію про те, що свій наступний матч національна збірна України змушена буде провести без глядачів.

Контрольно-етичний дисциплінарний комітет УЄФА прийняв низку рішень з приводу порушень правил безпеки та порядку на матчі кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи 2016 року між національними збірними України та Іспанії, що відбувся 12 жовтня 2015 року на НСК «Олімпійський» у Києві.

Наступний матч національної збірної під егідою УЄФА буде проведено без глядачів, також національна асоціація змушена буде виплатити штраф у розмірі 97 тисяч євро.

Розпорядження контрольно-етичного дисциплінарного комітету УЄФА:

1. Дати розпорядження Федерації футболу України на проведення їх наступного футбольного матчу під егідою УЄФА в якості приймаючої сторони за зачиненими дверима і оштрафувати Федерацію футболу України на 50 тисяч євро за расистську поведінку уболівальників.
2. Оштрафувати Федерацію футболу України на 47 тисяч євро за використання лазерного пристрою, незаконних банерів, лозунгів і блокування виходів під час інциденту.
3. Вказана сума штрафу повинна бути перерахована на вказаний нижче банківський рахунок протягом 90 днів з моменту оголошення цього рішення.

Положення про умови проведення матчу за зачиненими дверима.

Наступні умови застосовуються при проведенні матчу за зачиненими дверима:
1. Вболівальникам заборонено входити до стадіону.
2. Лише наступним особам та групам осіб дозволено входити до стадіону:
a) Максимальна кількість осіб, яким дозволено бути присутнім на матчі, 75 осіб, разом від приймаючої сторони та від гостьової делегації, в тому числі футболістів.
b) Гостьовій делегації дозволено придбати 200 квитків топ-категорії для своїх віп-вболівальників, спонсорів тощо, але вони не зобов’язані їх повністю використовувати.
c) Акредитованим журналістам.
d) Офіцерам поліції та співробітникам служби безпеки, виконуючим конкретні завдання, пов’язані з організацією безпеки на матчі.
e) Особам, які виконують функції пов’язані з обслуговування інфраструктури стадіону (освітлення тощо).
f) Максимальна кількість осіб УЄФА - 75.
g) Партнерам УЄФА гарантуються безкоштовні віп-квитки.
h) Будь-яким іншим вболівальникам від приймаючої сторони чи гостьової делегації відвідування матчу заборонено.

Із оригіналом рішення Контрольно-етичного дисциплінарного комітету УЄФА від 19 листопада 2015 року можна ознайомитися тут.

теги: Украина
Популярные новости