Олександр Мелащенко: Україна переможе – 2:0

1779 12.11 2015   23:38
Фото - Виктор Перегняк, Footboom.com

Колишній нападник низки вітчизняних клубів (полтавської «Ворскли», київського «Динамо», дніпропетровського «Дніпра», криворізького «Кривбасу», запорізького «Металурга») і національної збірної поділився своїми думками щодо суботнього поєдинку в рамках стадії плей-оф до Євро-2016 між Україною та Словенію, що пройде на «Арені Львів», а також поділився власним прогнозом на цей двобій.

— Пане Олександре, про що міркуєте в контексті майбутнього поєдинку між українцями й словенцями?

— Що тут багато говорити? Знаю одне: треба виходити на поле й проходити цей плей-оф. Необхідно нарешті зруйнувати неприємну для нас традицію.

— А чи є підґрунтя для такого кроку?

— А чому ні? В принципі, команда перебуває в непогані формі. Так, не перемогли вдома іспанців, зате який продемонстрували футбол, скільки створили моментів! Якщо буде подібне налаштування й бажання, то все повинно пройти успішно. Не дивлячись навіть на те, що кілька людей із когорти основних не зможуть взяти участь у першій зустрічі. З Ротанем незрозуміла ситуація, з П’ятовим…

— Іще Ярмоленко, Коноплянка, Федецький й Гладкий пропустили перше тренування.

— Пропустити тренування — це таке діло, не фатальне. За названих гравців іще не було інформації, що не зможуть грати, тому не квапмо подій.

— Як гадаєте, зараз варто заглядати до історії протистоянь і спроб пройти стадію на виліт?

— Та ну… Колись же повинно завершитися безталання. Впевнений, зараз якраз той момент.

— Дивилися склад словенців?

— Проглянув. Дивився передачі. Та що нам звертати увагу на підбір виконавців опонента? Повторюся: потрібно виходити на газон і робити свою справу. Тим паче перша дуель пройде в Львові, де завжди була хороша підтримка тамтешній уболівальників. Варто саме на «Арені Львів» вирішити всі питання щодо переможця пари. Для цього потрібно забити якнайбільше м’ячів. Потім ніхто не буде їхати в гості розслабленим, зате вже буде певний доробок.

— Отож думаєте, що підопічні Фоменка діятимуть в атакувальній манері?

— Розумію, що треба старатися забити побільше. Принаймні парочку. А для цього потрібно буде йти вперед. Окрім того, не менш важливим завдання на перший двобій буде вберегти свої ворота «на замку».

— Маєте припущення, яким буде фінальний рахунок на табло «Арени Львів»?

— Зважаючи на все сказане, мій варіант — 2:0.

Зазначимо, що букмекерська контора William Hill на перемогу збірною України над командою Словенії із рахунком 2:0 дає коефіцієнт 1.57.

Источник: bookmaker-ratings.com.ua
Популярные новости