Збірна України підготувалася до вирішальної битви з Іспанією

1042 12.10 2015   09:41

У неділю, 11 жовтня, національна збірна команда України провела відкрите тренування на навчально-тренувальній базі київського «Динамо» у Кончі-Заспі. Вже завтра «синьо-жовтим» належить провести матч року зі збірною Іспанії, в якому, щоб здобути путівку на Євро-2016, нашій команді необхідно перемаги надскладного суперника.

Футболісти збірної України з’явилися на тренування у доброму гуморі та протягом 15 хвилин спілкувалися з представниками мас-медіа з приводу майбутньої гри із достроковим переможцем кваліфікаційної групи.

Читайте также: Отбор к Евро-2016. Украина - Испания. Анонс и прогноз матча

Pважаючи на той факт, що Євген Хачеріді і Сергій Сидорчук змушені будуть спостерігати за грою з трибун через перебір жовтих карток, керманич збірної звернувся до послуг гравця «молодіжки» Олександра Зінченка. Таким чином, услід за Олександром Караваєвим, який дебютував за головну команду країни у Скоп’є, ця ж доля може чекати і ще на одного новоспеченого «збірника».

Тренерський штаб вирішив не завантажувати футболістів великою кількістю вправ. Як і перед грою з македонцями, футболісти «побавилися» у грі в квача, розділившись на пари. Переважна більшість тренувальної сесії була спрямована якраз на бігову роботу, але з невеликою інтенсивністю, аби хлопці зберегли усі свої сили та емоції на завтрашнє протистояння.

Читайте также: Прогноз матча Украина - Испания от Анатолия Бессмертного

Источник: ФФУ
Популярные новости