Олександр Гладкий: "Дякуємо за те, що нас прийняли у Львові"

1122 14.06 2015   15:48
Фото - shakhtar.com

Нападник донецького «Шахтеря» та національної збірної України Олександр Гладкий розповів про виклик до національної команді та підтримку на «Арені Львів».

«Грати у національній команді – мрія кожного гравця. Цей виклик максимально мотивує мене довести і собі, й іншим, що я чогось вартий. Цей сезон не можу занести в актив клубу, адже ми програли боротьбу за чемпіонство, поступилися і в Кубку», - зізнався форвард.

«Незадоволення рівнем підтримки львів’янами? Це були емоції після матчу. Всі ми розуміємо, що емоції треба тримати під контролем, але не завжди виходить, особливо після непростих матчів. Наскільки я знаю, і у наступному сезоні «Шахтар» буде грати свої домашні матчі у Львові. Вважаю, що нас там підтримували і на єврокубкових, і на внутрішніх іграх. Нам немає на що скаржитися. Дякуємо за те, що нас там прийняли і ходять на наші матчі. А збірну України у Львові підтримують просто фантастично. Як наслідок, у всіх офіційних матчах у місті Лева «синьо-жовті» здобували перемоги», - приводить слова Олександра Гладкого офіційний сайт ФФУ.

Нагадаємо, поєдинок Україна - Люксембург відбудеться сьогодні о 19:00. Пряму трансляцію покажуть телеканали «Україна» і «Футбол 1». Крім того, FootBoom.com пропонує читачам стежити за матчем за допомогою онлайн і текстової трансляцій.

Популярные новости