Сергій Кузнєцов: "Вчинок фанатів "Карпат" означає багато"

1089 30.03 2014   10:16
Фото - fcsevastopol.com

Нападник «Севастополя», екс-нападник «Карпат» Сергій Кузнєцов поділився враженнями від матчу у Львові («Карпати» - «Севастополь» - 2:0).

Ми програли і це звісно неприємно, - каже Сергій Кузнєцов. - Утім, це життя і треба йти вперед. Хочу подякувати вболівальникам, які на стадіоні створили хорошу атмосферу. Багато що означає вчинок фанатів «Карпат», які прийшли в гостьовий сектор. Вони довели, що ми є єдиною країною.

У мене був хороший момент, який, на жаль, не вдалося реалізувати. Вважаю, перший тайм краще грали «Карпати», а у другому таймі, мабуть, ми. Справедливим підсумком була б нічия. Як би там не було, перемогли «Карпати» і я вітаю львів’ян з перемогою.

Чи здивували «Карпати»?

Можливо, команда приберегла основних гравців, оскільки наступні ігри з «Шахтарем» та «Динамо». Попри це, перший тайм вийшов кращим у суперника. У другому таймі ми зуміли перебудуватися і гольові можливості були уже у нас. Другий гол дав зрозуміти, що позитивного результату у цій грі нам не бачити. При рахунку 0:2 врятувати матч дуже важко.

Яка ситуація в Криму?

Спокійна. Ми не бачили жодних безпорядків. Якщо відбуваються якісь події, то здебільшого біля військових частин та ближче до кордонів. Українські авіалінії відмовляються літати в Крим, тому ми поїздом приїхали до Запоріжжя, звідки літаком прилетіли до Львова. Так само добиратимемось додому.

Що відомо про майбутнє «Севастополя»?

Ми футболісти і наше завдання грати у футбол. Відповідь на це питання дати наразі ніхто з гравців не може.

Источник: Вголос
Популярные новости