Ігор Пластун: "Серби дуже агресивно грали"

959 30.01 2013   23:49

Вже з перших секунд матчу проти «Партизана» карпатівська оборона змушена була включатися у гру. Серби атакували потужно і різноманітно. У багатьох випадках рятував воротар, не менше довелося попрацювати і захисникам. Лише раз вони не втримали талановитого Щеповіча, який і забив єдиний у матчі гол. Своїми враженнями про напружений поєдинок розповів захисник «Карпат» Ігор Пластун.

– Ігоре, проблеми зі світлом вплинули на гру?

– За 5 років, що я тренуюся на турецьких зборах, такого ще не було. Ну, вимикали іноді, але щоб кілька разів поспіль – ні.

– Це дратувало?

– Трішки заважало. Але зациклюватися на цьому не треба, я вважаю. Це не головне.

– А що головне?

– Що ми притираємося один до одного. Тренер намагається втілити в життя нові варіанти ведення гри, нові тактичні прийоми. Виходило не завжди. Тобто, це я суджу по першому таймі, в якому брав участь. Перший млинець для нас глевкий.

– «Партизан» виграв в рахунку, а в грі?

– Серби дуже агресивно грали. Вони так пресингували, що не давали думати ні захисникам, ні воротарю. Зізнаюся, що так грати дуже незручно. А від нас такої гри, на жаль, не було. Ми дозволяли їхнім хавбекам думати. Оце, як на мене, і зіграло ключову роль в матчі – ми пропустили один гол.

– Ти себе критикуєш?

– І себе, і всю команду. Ми всі разом перемагаємо і програємо. Будемо посилено працювати над помилками.

Популярные новости