Василь Кардаш: "Наш чемпіонат теж має свій "Газ-М'яс"

1229 29.11 2013   12:57
Фото - fcdynamo.kiev.ua

Враженнями від останнього туру УПЛ поділився екс-гравець збірної України Василь Кардаш.

- Для вас цікавішими були матчі за участю грандів чи аутсайдерів - "Таврії" і "Волині"?

- Гранди перемогли прогнозовано. У їхніх матчах нічого надзвичайного не було. А гра в Криму тримала в напрузі. "Волинь" здивувала. При комфортному для себе рахунку, маючи два пенальті, зіграти внічию. Без сумнівів, "Волинь" тут втратила два очки, а не здобула одне.

- У роздягальні було продовження монологу Кварцяного?

- (Сміється). Якщо хтось знову записував, тоді дізнаємося. Кварцяний просто пропускає все через себе. Хоча я не схвалюю такої поведінки тренера. Це - реальний перебір. Людина не може контролювати емоцій. Але я певен, що він швидко відходить і стосунки налагоджуються. Проте ситуація парадоксальна, ніхто не обговорює гри волинян з "Динамо", зате кожен слухав і обговорював цей запис. Виходить, наш чемпіонат теж має свій "Газ-М'яс". (Сміється).

- Не здивувалися, що дубль зробив Гладкий?

- (Усміхається). У кожного форварда є чорні й білі смуги. Його багато критикували за змарновані нагоди, але вболівальники та тренери нарешті дочекалися від нього важливих голів.

- "Карпати" вже пішли у відпустку і пробудуть там до 9 січня. Не задовгий відпочинок?

- Якщо футболіст професіонал, то через два-три тижні йому набридне відпочивати, і він візьметься проводити час активно. Це не обов'язково футбол. Можуть бути теніс, бадмінтон, сквош, плавання. В Англії влітку теж відпочивають півтора місяця. але нічого, приходять готовими. Ми колись три місяці взимку тренувалися, щоб пограти два місяці навесні. Ось то парадокс. За таки тривалий час гравці набирали форму, втрачали, знову набирали. Для того, аби підготуватися, достатньо 45 днів.

Источник: galsports.com
Популярные новости