Мартін Богатинов: "Не один клуб виходив на моїх представників"

1445 29.11 2013   14:40
Фото - FootBoom.com

Македонський екс-голкіпер «Карпат» розповів про прощання зі Львовом та про думки щодо свого майбутнього.

Мартін майже півроку не є основним гравцем «зелено-білих». Більше того, через літні негаразди в клубі та небажання підписувати новий контракт перестав з’являтися навіть у заявках на матчі. Нині македонський воротар розірвав контракт із галичанами та повернувся на батьківщину.

Мартіне, у соціальних мережах ви повідомили, що ваша львівська історія добігла кінця.

— Так, зараз можу лише підтвердити цю інформацію, відтак я — вільний агент. Що буде далі, покаже час.

— Попри все, не було бажання залишитись у «Карпатах»?

— Потрібно реально дивитися на речі. Так, львівський ФК став для мене рідним, проте останнім часом я не грав. Шкода залишати Галичину, але нічого не поробиш… Я чесно виконував своє зобов’язання перед клубом. Тому, враховуючи, як складалася ситуація, вирішив розірвати контракт і повернутися до рідної країни.

Не плануєте судитись із клубом? Можу припустити, ви бажає­те повернути свої гроші, котрі не отримували впродовж тривалого часу.

— Поки що не можу сказати напевне. Цим займатимуться мої агенти.

— У останні місяці перебування в Україні не було пропозицій від інших команд поповнити їхні лави?

— До розмов доходило. Не один клуб виходив на моїх представників. Однак офіційних запитів до моєї тодішньої команди не було.

— Це представники українського чемпіонату, чи були також можливості пограти в новій для себе країні?

— Знову ж таки, поки що нічого не можу говорити конкретно. Агенти активно працюють над цим питанням. Пощастило, що є з чого вибирати. Хоча можу трішки підняти завісу: є запрошення як з України, так і з інших зарубіжних клубів. Що з цього вийде, ще не знаю. Грати за клуб із Македонії? Поки не розглядаю такої можливості.

Нині, коли перебуваєте вдома, чи приступили до тренувань, аби підтримувати форму?

— Я лише днями прилетів до Македонії, тому ще відпочиваю. За два-три дні планую повернутися до занять. Уже телефонували тренери воротарів збірної: пропонували мені допомогти тренуватися в академії, що розташована неподалік од мене. Окрім цього, маю можливість до завершення сезону тренуватись із деякими командами з місцевого чемпіонату. Побачимо ще, але одразу можу запевнити, що з підтримкою форми проблем не буде.

Чи спілкуєтесь із Мілошевичем, у якого схожа ситуація, проте він і надалі перебуває на контракті з «Карпатами»?

— Так, ми з Іваном підтримуємо контакт. Що з ним? У львівському ФК йому зараз дали відпустку, тому повернувся до своєї Сербії. Теж ще не відомо, як складеться доля мого екс-партнера. Утім, уважаю, слід позитивно дивитися на ситуацію — ми ще знайдемо нові команди.

Популярные новости