"Волинь" - "Чорноморець": останні новини перед грою

1715 28.04 2014   14:13

Сьогодні на "Авангарді" відбудеться третій поспіль домашній поєдинок "хрестоносців". Черговим суперником лучан стане одеський "Чорноморець" - команда, яка вийшла з групового етапу у плей-офф Ліги Європи і сьогодні також бореться за право грати у єврокубках. Матч 27-го туру розпочнеться о 19.00.

Уранці на "Авангарді" відбулася передматчева нарада учасників поєдинку. Арбітри затвердили ігрову форму команд. Господарі зіграють у білій формі із традиційними волинськими хрестами, гості - у комбінованій синьо-чорній.
У Луцьку сьогодні очікується чудова погода, увечері буде до 20 градусів тепла, без опадів. Квитки на гру "Волинь" - "Чорноморець" продаються у касах "Авангарду".
Команда Романа Григорчука попри втрату взимку ключових гравців-іноземців зуміла відібрати в останніх двох матчах очки у "Динамо" та "Дніпра" і в одеситів триває безпрограшна серія із чотирьох поспіль матчів.

Напружений графік квітня стосується обох команд - у той час, коли "Волинь" грала свій матч із "Металістом", одесити в четвер билися із "Динамо". Утім, в складі "Чорноморця" відсутні дискваліфіковані чи травмовані, а от "Волині" не допоможуть сьогодні Віталій Неділько та Гал Шіш, які отримали дисциплінарні покарання у матчі із "Металістом".

Гра першого кола в Одесі закінчився нульовою нічиєю за доволі рівної гри. Загальна ж статистика матчів суперників на користь одеситів. Із 21-го матчу в чемпіонатах України вони виграли 13 поєдинків, програли 3, у нічию завершилося 6 матчів.

До слова, 28 квітня "Волинь" грала календарні матчі тільки 5 разів у своїй історії, причому жодного поєдинку у чемпіонатах України вищої чи Прем`єр-ліги. У чемпіонатах СРСР чи в першій лізі Чемпіонату України лучани двічі виграли, двічі програли й одного разу зіграли у нічию.

Суддівську бригаду на матчі очолитиь Сергій Даньковський (Київ).

Телетрансляцію проведе канал «2+2», коментуватиме поєдинок Володимир Звєров.

Популярные новости