Вадим Заяць: "На перший план мусить виходити здоров'я"

1095 27.07 2013   10:14
Фото - arena.in.ua

Після матчу з харківським «Геліосом» головний тренер чернівецької команди Вадим Заяць зауважив, що його підопічні прагнули здобути перемогу, однак досягти позитивного результату, на жаль, не вдалося.

Вадим Заяць: «Геліос» скористався єдиним шансом, який у нього був на другому поверсі. Травма захисника Артура Новотрясова позбавила нас можливості довести гру до логічного завершення. Не можу зрозуміти те, як можуть бути два струси мозку в грі у футболіста, а жодного свистка я не почув. Тут мова не йде про те, що навмисно так грав суперник чи ні. Зрозуміло одне: на перший план мусить виходити здоров'я футболіста. Мені цікаво те, що скажуть експерти, коли переглянуть ці моменти. Щодо пенальті, то сказали: одинадцятиметровий був. Люди подивилися та сказали, що пенальті був. Гадаю, що питань не повинно виникати.

- Сьогодні «Буковина» забила вперше в сезоні…

- Можете нас з цим привітати. Тепер чекаємо на повернення Євгена Сантрапинських, сподіваємося на суттєву допомогу Антона Савіна. Гадаю, що і у атакуючій ланці ми наведемо лад.

- Нещодавно у «Буковину» повернувся Іраклій Циколія, а ось у день гри з «Геліосом» за нашу команду заявили Антона Савіна. Прокоментуйте останні зміни у складі чернівецького колективу…

- Добре, що ці гравці повернулися. І все ж, подібні питання не повинні вирішуватися у ході першості.

- Ви задоволені якістю гри «Буковини» ?

- Звісно, що якістю гри незадоволений. Було багато сумбурних дій. Хлопці вийшли на поле вмотивованими, прагнули перемогти. Ви ж бачили: особливо у першому таймі у нас мало що виходило. Ми потрапляли у ті зони, у яких могли атакувати, однак виконавська майстерність гравців залишала бажати кращого. Я попросив своїх хлопців заспокоїтися. Влучний удар із одинадцятиметрової позначки дозволив нам повести у рахункові. Згодом ми готували заміну, однак зазнав травми наш гравець. У останні хвилини гри думав: "Вийде чи не вийде?". Не вийшло.

Источник: ФСК "Буковина"
Популярные новости