Максим Старцев: "Запоріжці створили більше суто гольових моментів"

1132 27.04 2013   23:37
Фото - Сергей Стеглик, FootBoom.com

Герой матчу "Волинь" - "Металург" (З), Максим Старцев, поділився своїми враженнями від гри.

- Ми налаштовувалися на важкий матч, бо знали, що «Металург» гратиме без зайвого психологічного навантаження. Їм особливо не був потрібний результат, грали за преміальні і за очки. А нам відступати було нікуди. Питання №1 було виграти, бо конкуренти в турнірній таблиці наблизилися до нас, а в чемпіонаті залишилося небагато матчів, де можна вирішити турнірні питання. Але мушу визнати, що запоріжці створили більше суто гольових моментів.

- Чи довго звикала команда до нової тактичної схеми?

- Незвично трохи було. В Анатолія Павловича власне бачення гри, тактики. У нас було небагато часу, щоб щось нове награти. Але всі старалися. З чистого листа щось важко швидко нове награти. У нас, крім того, знову були нові хлопці в складі. Так вже повелося в цьому році що стабільним складом зіграти не можемо… Ротація триває… Ми не програли боротьбу , але дуже важко даються гольові моменти. Відтак забиваємо або зі стандратів або після якихось грубих помилок суперника… І це у нас проблема найбільша, якщо стосується гри.

- Розкажи про епізод із пенальті…

- Я думав спочатку, що Жуніор битиме, він у них штатний пенальтист, тим більше, що перед ударом він з Рудикою про щось радився. Я згадував, як Жуніор пробиває зазвичай – ми з ним у «Таврії» після тренувань залишалися відпрацьовувати удари. А про Рудику… Я дивився на його обличчя перед ударом, не стільки вгадував, скільки передбачував куди він битиме. Подумав, що він правий кут обере, а він вдарив на силу і трохи правіше. Вдалося відбити ногою.

Популярные новости