Віктор Вацко: "Те, що у бідах "Динамо" "винна" селекційна служба - цілковита маячня"

1162 27.01 2014   23:36
Автор: Footboom
Фото - politdengi.com.ua

Відомий вітчизняний коментатор телеканалу «Футбол», Віктор Вацко, на своїй конференції на matchday.com.ua відповів на чергові питання читачів, пов’язані із трансферними справами.


- Привіт, Віктор! Маю до Вас декілька запитань:

1. Динамо не може знайти свій трансферний напрямок. В чому причини? В неправельному трансферному вектору, чи не професійній роботі клубної трансферної служби? Динамо може платити серйозні гроші за гравців, який напрямок буде доцільним на Вашу думку?

2. Як Ви бачите розвиток Карпат? Виховання та подальший перепродаж власних вихованців, чи трансферна діяльність?

3. Карпати завжди славилися своїм власним командним гальцьким духом. Чи пов"язане це з відсутністю місцевих гравців в першій команді?

4. Під час роботи( коментування матчів) Ви думаєте над словами, фразами, чи все виходить спонтанно, на рівні емоцій?


1. Те, що у всіх бідах Динамо в очах уболівальників уже багато років "винна" селекційна служба - цілковита маячні. В останні роки до Києва їдуть дуже сильні кваліфіковані готові футболісти. Чому вони тут не можуть адаптуватися? Чому не демонструють того футболу, що показували у своїх попередніх клубах - це вже питання не до селекційної групи.

2. Карпати відкрито оголосили про вектор власного розвитку - ставка на власних вихованців та футболістів з українським паспортом. Звичайно, без кваліфікованих легіонерів не обійтися. Але їх у команді буде дуже небагато. І лише на тих позиціях, де важко або нереально підібрати гідного рівня УПЛ та фінансових можливостей клубу українського футболіста.

3. Не зрозумів запитання...

4. Я б назвав це симбіозом. Якщо покластися виключно на емоції, то можна наговорити багато зайвого. Хоча іноді дійсно емоції переважають здоровий глузд. З цим стараюся боротися.

Популярные новости