Сергій Морозов: "Знищити "Карпати" – вчинити злочин"

1087 26.12 2013   15:37
Фото - footballua.tv

Конфлікт, який склався навколо футбольного клубу «Карпати», є серйозною загрозою для існування львівської команди.

Про це у коментарі «Погляду» розповів експерт телеканалу Футбол Сергій Морозов.

«Такі команди, як «Карпати» Львів, «Динамо» Київ, «Дніпро» Дніпропетровськ, «Чорноморець» Одеса та «Шахтар» Донецьк є брендовими в Україні і творять базу українського футболу. Втратити таку команду, як «Карпати» чи змінити її назву – це буде злочином проти вболівальників та суспільства», - пояснив експерт.

Сергій Морозов вважає, що конфлікт, який зараз існує між керівництвом клубу і владою міста повинен вирішуватися на вищому рівні – на рівні ФФУ та керівництва країни.

«Справа у тому, «Карпати» - це історичний клуб, тому тут варто зробити усе, аби вберегти команду від занепаду. Як на мене, сторони повинні знайти вирішення на круглому столі, де будуть присутні не лише керівники клубу і міста, а й тисячі вболівальників, яким небайдужа доля клубу», - зазначив експерт.

Нагадаємо, почесний президент ФК «Карпати» Петро Димінський заявив, що перестане фінансувати клуб з літа 2014 року, якщо влада не передасть 17 гектарів землі у Львові, які обіцяли раніше. Цю землю «Карпати» планують використати для розбудови інфраструктури, щоб пізніше можна було заробити гроші та вкласти у розвиток клубу.

Натомість у міській раді заявили, що зараз немає жодної можливості передати цю землю клубу, оскільки чинна заборона на будь-які будівельні роботи у Снопківському парку.

Источник: "Новий погляд"
Популярные новости