Рішення КДК ФФУ: кожному по заслугам

1038 25.04 2013   16:10
Автор: Footboom
Фото - ffu.org.ua

Сьогодні у Будинку Футболу пройшло засідання КДК ФФУ, на якому очікувалися рішення стосовно дискваліфікації півзахисника київського клубу Дениса Гармаша за образу головного арбітра матчу 25-го тура «Зоря» - «Динамо» Віктора Швецова та рішення стосовно бойкоту київським клубом офіційного мовника Прем’єр-ліги – телеканалу «Футбол».

На засіданні було розглянуто лише друге питання та було винесено рішення про надання київським клубом на його головним тренером письмових пояснень щодо порушення пункту 1 статті 49 Регламенту змагань Прем’єр-ліги. Питання про покарання Дениса Гармаша на засіданні не розглядалося.

Всі рішення КДК ФФУ:

За неправомірні дії вболівальників «Таврії» 17 квітня 2013 р. під час матчу 1/4 фіналу Кубку України з «Севастополем» сімферопольський клуб має виплатити 75 тисяч гривень.

Головний тренер маріупольського «Іллічівця» Микола Павлов має виплатити штраф у розмірі 5 тисяч гривень за порушення вимог пункту 9 статті 15 Регламенту змагань Прем’єр-ліги (щодо обов’язкового рукостискання головних тренерів команд до та після закінчення матчу) після матчу 25-го туру чемпіонату України з полтавською «Ворсклою», який відбувся 19 квітня 2013 р.

Фінансові санкції у 25 тисяч гривень застосовані також до «Динамо» за використання шанувальниками київської команди піротехнічних засобів та скандування образливих виразів 20 квітня 2013 р. під час матчу 25-го туру з луганською «Зорею». Крім того, за порушення пункту 1 статті 49 Регламенту змагань Прем’єр-ліги щодо обов’язкової участі головного тренера та футболіста команди у флеш-інтерв’ю після матчу з «Зорею» київський клуб та його головний тренер мають надати письмові пояснення.

За скандування нецензурних виразів вболівальниками «Динамо» під час матчу 24-го туру чемпіонату України із львівськими «Карпатами» 13 квітня 2013 р. київський клуб має виплатити 25 тисяч гривень.

125 тисяч гривень − така ціна неправомірних дій вболівальниками «Дніпра» на стадіоні «Дніпро-Арена» 21 квітня 2013 р. під час матчу 25-го туру з донецьким «Шахтарем». «Шахтар» також зобов’язаний буде сплатити штраф у розмірі 50 тисяч гривень за використання вболівальниками клубу піротехнічних засобів та пошкодження індивідуальних пластикових сидінь під час цього ж матчу.

Штраф львівских «Карпат» за скандування їх вболівальниками нецензурних виразів та використання піротехнічних засобів − 30 тисяч гривень. Ці порушення були зафіксовані на стадіоні «Динамо» ім. В.В. Лобановського 22 квітня 2013 р. під час гри 25-го туру чемпіонату України з київським «Арсеналом».

теги: КДК УАФ
Популярные новости