"Волинь" провела черговий контрольний матч

1049 24.10 2013   21:40

Луцька «Волинь» зіграла сьогодні черговий товариський матч в районах області. «Волинь» гостювала у Старій Вижівці, де зустрілася із збірною району. Приємно відзначити, що черговий матч лучан у райцентрі області зібрав чималу аудиторію.

Подивитися на гру команди Прем`єр-ліги прийшло більш ніж півтори тисячі старовижівців. Вболівальники розпочали автограф і фотосесію ще під час розминки футболістів, розпитували "волинян" про справи в чемпіонаті, бажали успішних матчів.

Відзначимо, що старовижівська збірна дуже ретельно підготувалася до матчу і довгий час гідно протидіяла команді УПЛ. У першому таймі гості забили два голи-близнюки. Матей подавав, а Селін і Шумахер забивали головою. Відзначився і Мемешев, який щойно замінив Козьбана, й швидко реалізував момент "сам на сам" – 3:0.

Склад "Волині" другого тайму довгий час не міг підібрати ключі до воріт господарів. Піймав кураж кіпер старовижівської збірної, який відбив кілька направду "мертвих" ударів впритул і з далекої відстані, а численні глядачі, які зібралися на стадіоні були ладні вибігти на поле, аби допомогти своїм улюбленцям.

Утім, лучани, звісно, забили. У другому таймі відзначалися: Хомченко (2), Щедрий, Приндета, Задерецький. Підсумковий результат - 0:8 на користь "Волині".

Склад «Волині» у першому таймі: Літовченко (Неділько, 30) – Сімінін, Масло, Шиков (Приндета, 30), Шіш – Скоба, Матей – Козьбан (Мемешев, 18), Нємчанінов, Шумахер – Селін.

Склад «Волині»у другому таймі: Неділько (Кичак, 60) – Карасюк, Годований, Приндета, Гошкодеря – Коблюк (Щедрий, 75), Бікфалві – Бабатунде, А. Никитюк, Задерецький – Хомченко.

Популярные новости