Ерік Бікфалві: "Супернику неабияк поталанило у деяких моментах"

1292 24.03 2014   00:20
Фото - fcvolyn.net

Атакувальний півзахисник «Волині» Ерік Бікфалві був одним з кращих на полі у складі «хрестоносців». До його блискучої гри не вистачило «всього нічого» - тільки забитого голу. Хоч на рахунку Бікфалві принаймні чотири стовідсоткові нагоди.

- Ми створили багато моментів, набагато більше, ніж у попередньому матчі. Били по воротам часто, атакували до останньої хвилини. Намагалися змінювати напрям атак, загрожувати воротам суперника з різних дистанцій. Дуже шкода, що не забили, причому на своєму стадіоні. Тому мусимо питання здобуття трьох очок відкласти на наступну гру. Водночас і я хочу забити вже у Донецьку. Почуваюся нормально, впевненість, сподіваюся, нікуди не подінеться.

- Голкіпер «Ворскли» сьогодні тебе неприємно здивував?

- Є таке… Він зіграв так, як наш Кичак проти «Карпат». Але воротар не може все відбивати, нам треба було краще поціляти у ворота. І, звісно, супернику неабияк поталанило у деяких моментах. Нам треба не розгубити здатність створювати моменти.

- «Волинь» довго не грала в Луцьку, якими були твої емоції, коли вийшов з тунелю на поле?

- Так, ми вже більш як три місяці не грали вдома. Я також вже чекав нашої підтримки на «Авангарді», такої, як у минулому турі у Львові. Сьогодні все було чудовим на матчі – і день, і вболівальники. Тільки ми не забили. Повторюся – дуже хочу забити вже в наступному матчі.

Популярні новини