"Волинь": Першокурсників познайомили із "Авангардом" (+фото)

1610 22.09 2013   17:27

Сьогодні у гості до «Волині» завітали студенти-першокурсники. ФК «Волинь» разом із Всеукраїнською студентською радою організував екскурсію стадіоном «Авангард» та зустріч із одним з найдосвідченіших гравців команди Сергієм Сімініним.

Як розповіла клубній прес-службі голова Волинської колегії Всеукраїнської студентської ради при Міністерстві освіти та науки України Ольга Кревська, цей самоврядний орган втілює у вересні цікавий захід: студентів-першокурсників, які приїхали вчитися до Луцька з інших міст знайомлять із найцікавішими об’єктами та «візитками» обласного центру Волині. Відтак, не могли оминути увагою студенти й стадіону «Авангард» та ФК «Волинь».

Для них було організовано екскурсію стадіоном, якому 24 вересня виповниться 80 років. Під час розповіді гості «Авангарду» дізналися не тільки про основні віхи історії арени, але й історії футбольного клубу «Волинь».

Після екскурсії студенти зустрілися із Сергієм Сімініним, якому, як і на полі, довелося «захищатися» від десятків запитань – про футбольне і навколо футбольне життя гравців команди. Закінчилася зустріч автограф- та фотосесією та своєрідним бонусом для екскурсантів – фото на згадку із головним тренером «Волині» Віиталієм Кварцяним.

Источник: ФК "Волынь"
Популярные новости