Ігор Пластун та Ґреґор Балажіц завітали в Академію ФК "Карпати"

2213 22.03 2014   00:35

Після того, як в Академію футболу ФК «Карпати» завітав Валерій Федорчук, учні чекали на нових карпатівців. Чекати довелося не довго – у п’ятницю на тренування до підопічних Олега Родіна та Андрія Сапуги прийшли двоє центральних захисників «Карпат» – Ігор Пластун та Ґреґор Балажіц.

Після розминки, карпатівці взяли участь в кількох тренувальних вправах та у масштабному «квадраті». Після цього академіки розіграли дві тренувальні футболки збірної України, які з собою привіз Ігор Пластун. Як і в випадку з Валерієм Федорчуком, який розіграв три пари бутсів, учням слід було поцілити в перекладину з меж карної зони. За збігом обставин, у підсумку, власниками футболок стали два центральні захисники команди Олега Родіна.

Ігор Пластун та Ґреґор Балажіц зізналися, що в хлопців є серйозний потенціал, побажали їм швидше пробитися до основного складу «Карпат» і пообіцяли, що в такому випадку допоможуть академікам акліматизуватися в футбольній сім’ї.

На цьому спільні тренування за участю футболістів «левів» та вихованців карпатівських шкіл не закінчуються. Зокрема, академіки висловили сподівання, що наступного разу до них прийде капітан команди Олег Голодюк, який, до слова, є вихованцем цього закладу.

Популярные новости