Сергій Симоненко: "Можливо, ми всі залишимо команду"

1563 21.12 2012   14:04
Фото - Тарас Кузьменко

Захисника київського «Арсеналу» Сергій Симоненко висловив свою думку відносно відставки Леоніда Кучука, а також розповів про можливі невтішні перспективи клубу.

— Леонід Кучук підтвердив, що залишає колектив. Чи стала ця інформація для вас новою?

— Новою не стала, був готовий психологічно, оскільки читав про це в Інтернеті, але, так би мовити, з перших уст дізнався щойно, від вас.

— І якою буде ваша реакція на подію?

— За п’ять років у цьому клубі складно чимось здивувати. Особисто для мене неприємно, що пішов кваліфікований спеціаліст. Хотілося попрацювати з Леонідом Станіславовичем і далі. Усе інше — незрозуміло. Що буде згодом — невідомо. Можливо, ми всі залишимо команду. Чи ще щось трапиться… Варто бути готовим до всього.

— Тепер виконуватиме обо­в’язки головного тренера Юрій Бакалов. На ваш погляд, йому вдасться продовжити справу, розпочату білорусом?

— Зараз говорити про те, чи щось удасться, мабуть, недоречно. Варто дочекатися конкретики й подивитися, хто саме залишиться в команді. Чуток багато, а де правда — й сам не знаю… Наставник принципово залежить од підбору виконавців. Юрій Михайлович старатиметься. Але невідомо, який склад прибуде на його перший тренувальний збір.

— Тобто, в це трансферне вікн о в команді очікуються суттєві кадрові пертурбації?

— Складно відповісти ствердно. Але якщо пішов із клубу голов­ний тренер, це — не просто так!

— Однією з причин відставки називають фінансову. Чи реальна вона?

— Так само у Всесвітній мережі читав про можливі зміни у фінансуванні клубу. Перед футболістами є певна заборгованість. Та все ж сподіваємося, що її погасять. Якими були мотиви відставки тренера? Я з Леонідом Станіславовичем на цю тему не спілкувався. Він краще знає ситуацію в клубі. Й ухвалив таке рішення, яке вважав правильним.

Популярні новини