"Ворскла" підписала Сілюка

1877 21.01 2013   13:58
Фото - fcvorskla.com.ua

Слідом за Валерієм Куценком, що підписав контракт з "Ворсклою" ще перед від'їздом команди на перший навчально-тренувальний збір в Сіде, після повернення звідти ряди команди поповнив ще один півзахисник.

Сергій Сілюк, в минулому сезоні не мав довіри з боку тренера луганської "Зорі" Юрія Вернидуба, сподобався своїм ставленням до роботи наставнику ворсклян Сергію Свистуну. У трьох зіграних турецьких спарингах Сергій зміг відзначитися голом у ворота казахського "Тоболу", який, до слова, виявився переможним.


Як повідомив прес-службі ворсклян генеральний директор клубу Дмитро Яворський, контракт з Сілюком підписаний на рік із правом пролонгації ще на такий же період після закінчення терміну його дії.

27-летний Силюк воспитанник школы запорожского "Металлурга", за который в высшем дивизионе страны сыграл более ста поединков, забив в ворота соперников 17 мячей. За два года проведенных в Луганске отыграл 57 матчей в футболке "Зари", отличившись девять раз в воротах оппонентов.
Взрывной, обладает хорошими скоростными качествами, умело читает игру и владеет дриблингом. Может филигранно отдать последний пас и сам исполнить "стандарт".
Популярные новости