Відбувся семінар спостерігачів арбітражу Прем’єр-ліги

968 20.01 2014   19:55
Фото - ffu.org.ua

20 січня у Будинку футболу відбувся семінар спостерігачів арбітражу Прем’єр-ліги. Це була перша робоча зустріч Комітету арбітрів Федерації футболу України із спостерігачами арбітражу у новому 2014 році.

Семінар відкрив куратор системи арбітражу в професіональному футболі України П’єрлуїджі Колліна. Крім того, вступне слово взяв присутній під час заходу перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов.

«Вітаю вас усіх з новорічними та різдвяними святами. Вже досить скоро стартує друга частина чемпіонату, тому настає час кропіткої праці. У цій непростій професії ви повинні слідувати принципам послідовності, об’єктивності та лояльності. Найголовніше для спостерігача арбітражу − демонструвати усі перераховані якості на стабільно високому рівні у кожному матчі. Ситуація у Прем’єр-лізі загострюється з кожним поєдинком, вперше за чемпіонство конкурують одразу п’ять клубів. Тому на вас лягає додаткова відповідальність за ваші рішення у контексті роботи із арбітрами. Футбол у нашій країні завжди був святом для мільйонів шанувальників, тому давайте у подальшому радувати українських вболівальників лише якісною працею», - звернувся Анатолій Попов до спостерігачів арбітражу на початку семінару.

Протягом кількох годин спостерігачі арбітражу Прем’єр-ліги отримували необхідні для їх діяльності інструкції, а також склали тестування на знання Правил гри та методики оцінювання арбітражу.

Наприкінці семінару відбувся аналіз рапортів та спостережень арбітражу під час матчів осінньої частини чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги.

Источник: Прес-служба ФФУ
Популярные новости