Ігор Пластун: "Кожна перемога додає нам очок та впевненості"

1337 19.11 2012   10:00
Фото - Тарас Кузьменко

Центральний захисник львівських "Карпат" Ігор Пластун прокоментував гру між "зелено-білими" та луцькою "Волинню", в якій львівяни здобули впевнену перемогу з рахунком 2:0.

– Завжди приємно перемагати, тому я дуже радий. Тим більше, ми не пропустили. А для захисника це дуже важливо. Думаю, що перший гол на самому початку матчу додав нам ще більше впевненості у своїх силах. Ми змогли закінчити гру виграшним результатом, хоча «Волинь» сьогодні досить непогано зіграла.

– Луцька команда вирізняється з-поміж інших високими футболістами. Зважаючи на це, чи були певні особливі підказки тренерського штабу під час підготовки до гри?

– Так, нас попереджали, що приїде команда, яка має силову манеру гри, але ми не раз грали проти них, тому достатньо добре знали суперників. Хоча дещо в них змінилося. З приходом нового керманича волиняни більше грають низом. Не можу судити, чи на користь це їм. Зате, хотів би привітати нашу команду, адже ми показали хороший футбол.

– Чи виправдав цей поєдинок свій статус дербі?

– Для нас не тільки дербі важливі. Нам завжди треба перемагати, бо ми на дуже низькому місці. Кожна перемога додає нам очки та впевненість. А те, що це було дербі важливо насамперед для вболівальників, які зібралися на стадіоні. Ми щасливі, що зуміли їх потішити сьогодні.

– В останніх матчах основним диригентом в середині поля був Семір Штіліч. Як сьогодні команді гралося без нього?

– В нас рівна команда, можна будь-кого замінити. Справді, Штіліч добре зарекомендував себе. Це чудово, що в нас є такі сильні в індивідуальному плані гравці, але ті, хто грали замість нього виступили не гірше.

– Фанати вивісили банери на вашу підтримку, і спрямовані проти суддівського свавілля...

– Сьогодні, на мій погляд, суддівська бригада добре виконувала свою роботу. Але я не звертаю уваги на суддів, кабінети і їхні рішення. Наша справа – грати в футбол. Ми виходимо і стараємось. Але приємно, що фанати нас підтримують.

– Здається, у «Карпат» з'явилось нове дихання, зуміли розігратись, та незабаром зимова перерва. Мабуть, прикро?

– Можливо, це добре. Відпочинемо... Головне, в наступних двох турах ще додати собі хорошого настрою, а потім будуть збори, де ми будемо відшліфовувати гру, а весною перемагати.

Популярные новости