Юрій Васюков: "Дорожимо кожною копійкою"

1654 19.02 2013   11:20
Фото - tavriya.com.ua

Генеральний директор «Таврії» Юрій Васюков розповів про стан справ на Кримському півострові.

- «Таврія», нарешті, вирушила на закордонні збори. Чи вже бодай все йде за наміченим планом?

- Так, поїхали до Туреччини, добре, що хоч зараз. Наразі готуємося до відновлення чемпіонату України.

- Чому взагалі виникла подібна колізія? Маю на увазі зміни початкових планів на підготовчий період?

- Це рішення найвищого керівництва. Саме воно вирішило, що команді слід виконати першу частину підготовки на півострові. А зараз вирішило, що необхідно завершити її у турецькій Анталії.

- Тим не менш, клуб має бюджет, який повинен включати в себе всі видатки, в тому числі, це стосується й проведення зборів. Коли та на який строк його утверджували?

- Звісно, це було зроблено перед початком сезону. За планом того бюджету повинні були жити рік. Та, на жаль, бувають ситуації, які прийнято називати форс-мажорними. І зараз доводиться працювати в режимі економії. Ситуація стала такою з незалежних од діяльності клуб причин.

- Ще одна неприємність – заборона вести трансферну діяльність упродовж двох періодів переходів. Ходять чутки, що робота щодо зняття цієї заборон триває наповну, тож уже найближчим часом «Тавріїї» дозволять реєструвати новачків…

- Я про зняття заборони нічого не знаю. Можливо, хтось інший вас просвітить (гадаю, що йдеться про слова Олега Лужного, який не так давно це говорив. – Ю.О.). Зараз справа проходить усі необхідні інстанції: ФІФА, Лозанну. Скажімо так, офіційний лист, де було би написано, що заборону знято, до офісу клубу не надходив.

- Але ж клубні представники чи юристи займаються пришвидшенням цього процесу?

- Так, але деталі мені не відомі.

- Поясніть інцидент, в якому фігурує Валерій Зуєв, начебто на збори його запросив Олег Лужний, без згоди керівництва клубу…

- Тут узагалі ніякого пояснення не знаходжу. Головний тренер вирішив, що Зуєв та ще кілька людей йому необхідні, тож узяв їх на збори. Із клубом це не узгоджувалося. Зважаючи на фінансовий стан, наразі не маємо вакансій, дорожимо кожною копійкою. Це ініціатива Олега Лужного, тож і фінансовий тягар нестиме він.

- Ця група людей на чолі з Валерієм Зуєвим й осі перебуває в таборі команди?

- Так.

Источник: Юрій Орос, "Український футбол"
Популярные новости