Контрольний матч. "Кривбас" - "Пірін" (Болгарія) 1:2

1278 19.01 2013   21:02

В своєму першому матчі на зборах криворізький "Кривбас" поступився болгарському клубу "Пірін" (Гоце Делчев) з рахунком 1:2, пропустиши другий м'яч на останній хвилині матчу.

Зустріч розпочалась на дві години раніше від запланованого часу. Тому причиною є шквальний вітер, який зараз "господарює" в тих місцях, де криворізька команда проводить свої збори. Саме тому команди вирішили розпочати трохи раніше.

Перший тайм пройшов за відчутної переваги "Кривбасу". До того ж кривбасівцям "допомагав" вітер, який в першій половині матчу "задував" в сторону воріт "Піріна". "Кривбас" втратив кілька моментів для взяття воріт, аж доки в середині першого тайму криворіжці не повели в рахунку.

Послідувала навісна передача з флангу, Сергій Самодін виграв верхову боротьбу, корпусом відтіснив захисника болгарської команди й ударом у дальній кут вразив ворота суперника - 1:0.

Через кілька хвилин непоганий момент для взяття воріт втратив Олексій Антонов. "Кривбас" ще мав кілька нагод для взяття воріт, але ними не скористався.

Після перерви болгарська команда активізувала атакувальні дії й змусила оборону "Кривбасу" працювати з відчутним навантаженням. Однак до гольових моментів біля воріт української команди справа доходила рідко.

Тим не менше в середині другого тайму "Пірін" зрівняв рахунок. Кривбасівські захисники вели боротьбу у власному штрафному майданчику, арбітр вгледів порушення правил й призначив пенальті, який й був реалізований - 1:1.

Кінцівка матчу пройшла в рівній боротьбі, гра мала завершуватись внічию, але на останніх хвилинах гри одна з рідких атак "Піріна" завершилась взяттям воріт. Після подачі з флангу Богдан Шершун головою намагався вибити м'яч, але той, зкоригований сильним вітром, змінив напрямок свого польоту. Воротар криворізької команди не чекав такої "підступності" від погоди й не зміг зреагувати на її примхи - 1:2.

Часу на те, аби відігратись в "Кривбасу" вже не залишалось.

"Кривбас" (1-й тайм): Мирний, Бартулович, Баліч, Лисицький, Лобжанідзе, Бабатунде, Матіч, Валєєв, Гітченко, Антонов, Самодін. 2-й тайм - Мирний, Шершун, Баліч, Дедечко, Бартулович (Мірошніченко, 60), Дедечко, Пашаєв, Гітченко, Сердюк, Антонов, Іващенко.

Наступний спаринг "Кривбас" має провести 22 січня, коли зустрінеться з азербайджанським клубом "Хазар" (Лєнкорань).

Популярные новости