"Говерла" - "Металіст". Післяматчева прес-конференція В’ячеслава Грозного

972 18.08 2013   09:33

Головний тренер ужгородської «Говерли» В’ячеслав Грозний поділився враженнями від матчу з харківським «Металістом».

- Матч вийшов досить складним, із кількома суперечливими епізодами. Не розумію, як це так може бути, коли після удару нашого гравця м’яч влучає в карному майданчику в руку гравця «Металіста», а арбітр чомусь мовчить, цього не розумію. Хочу подякувати вболівальникам, які нас прийшли підтримати в такий пізній час. У першому таймі практично ми ні в чому не поступалися харків’янам, лишень рівень майстерності гравців «Металіста» значно вищий, ніж у моїх підопічних. За рахунок тактичних дій, дисципліни хлопці виглядали гідно. Ми пройшли у цих турах хорошу школу від грандів. На жаль, не реалізовуємо ті моменти, які маємо. Лише з реалізацією моментів мали б шанс здолати такого суперника.

- У якому стані гравець, котрого забрала швидка меддопомога?

- Було багато зіткнень, зокрема проти моїх футболістів. Наразі Гармоні пере перебуває в лікарні, тож про його стан мене повідомлять згодом. Він сьогодні продемонстрував чудову гру.

- В порівняні з минулою грою ви зробилв евні кадрові ротації по позиціям. Вам дії підопічних, які вийшли вперше або ж на нових позиціях, сподобалися?

- Наситив фланги швидкими гравцями. Саме через це й поставив Цуррі в центр, а Лазевскі грав на фланзі.

- Чому сьогодні віддали перевагу Оросу, а не Дандеа?

- Орос більш досвідчений футболіст, він кандидат до збірної Румунії. Орос володіє хорошими якостями, а вибрав Ороса, тому, що багато швидкої роботия. Для нас нині кожен матч як ліга чемпіонів. Ми будемо боротися з усіма.

- Після цього туру гратимемо з більш слабшими командами.

- Так на нас очікує західноукраїнське дербі, легко очки нам даватися не будуть.

- Перед «Дніпром» ви готувалися в Дебрецені, на цю гру в Мукачеві, де проводитиме підготовку до «Карпат»?

- У Львові, в вівторок їдемо до міста Лева. У нас вдома через ремонт поля не маємо де займатися. Ми не опускаємо руки, а шукаємо вихід із ситуації. Ще недавно мав зустріч з головою ОДА, де губернатор пообіцяв посприяти в виділенні ділянки для будівництва футбольної бази.

- Ви хотіли нав’язати команді спартаківський стиль гри, що в вас вийшло, а що не вдалося зробити?

- У «Спартака» на його прапорі є напис «Можна все втратити, крім честі», - тобто всім:тренерам , гравцям завжди себе слід вести гідно по відношенню до вболівальників, журналістів. Щоб працювати з м’ячем по-спартаківськи потрібні гравці хорошого рівня, як цей хлопчик з Нігерії. Можу ставити гру виходячи з можливостей гравців.

- Є різниця в тактичній підготовці гравців на початку сезону й тепер?

- Кожну гру тактично ми граємо по-різному, враховуючи гру суперника. В кожній грі маємо кілька нагод, якби ми їх всі реалізовували, то могли б мати у матчах з грандами 12 очок, але не маємо жодного. Це пов’язано з рівнем майстерності гравців. До нас не прийдуть висококласні гравці, у нас нема таких можливостей. Хоча, зміни на краще в нас відчутні. Тим не менш за два місяці свого перебування відчуваю підтримку закарпатців, які бажають команді лише перемог.

Популярные новости