Валерій Федорчук: "На початку нас, "хоронили", на виліт ставили"

781 18.05 2014   22:10
Фото - FootBoom.com

Валерію Федорчуку в останньому матчі цього чемпіонату довелося виконати величезний об’єм роботи у центрі поля. Після гри він підсумував гру команди і поділився планами на майбутнє.

– Результатом цього матчу команда задоволена?

– Попри те, що останній тур в принципі для нас турнірного становища не відігравав, на відміну від «Чорноморця», ми зібрали всі сили і всю мотивацію. Треба було закінчити чемпіонат без поразки. Так, ми хотіли виграти, але маємо виїзну нічию. Тепер йдемо у відпустку в доброму настрої, команда задоволена.

– Як взагалі оціниш сезон?

– Непростий сезон. На початку нас, «хоронили», на виліт ставили. Але ми зібралися навіть попри те, що у нас багато молоді, були помилки... Зараз ми в десятці. Я вважаю, що в «Карпат» великий потенціал. Якби зберегти цю команду без втрат, то ми змогли б боротися за високі місця. Мінімальна комплектація і ми це зможемо. Треба думати, як зберегти команду. Бо ми бойова команда. Ми можемо дати бій лідеру, але іноді нам бракує досвіду в матчах проти середняків та аутсайдерів. Там десь треба зіграти спокійніше, без помилок... Можна сказати, що останні два сезони «Карпати» рятувалися від вильоту, зараз же ми виглядали краще, тому, як на мене, цей сезон є позитивним.

– У тебе завершується оренда з «Карпатами». Що буде далі?

– Зараз цього ніхто не знає. Остання гра, потім відпустка. Керівники будуть вирішувати ці питання, я зараз нічого не можу сказати.

Популярные новости