Віктор Вацко: "Блохін - абсолютно нормальний"

775 18.02 2014   08:18
Фото - FootBoom.com, Андрей Снежко

Відомий вітчизняний коментатор телеканалу «Футбол», Віктор Вацко, на своїй конференції відповів на чергові питання читачів.

- Як на вашу думку Блохін нормальний після того як він заявив що Калитвинцеву зарано грати за основну команду Динамо? Чи все ж таки рівень Слована і блискуча гра на Кубку Співдружності це не показник?

- Блохін - абсолютно нормальний. Це його вибір і його право. Оскільки саме він несе відповідальність за результат. І зараз Блохіну не до експериментів. В тому числі й тому, що на кону його кар'єра.
Стосовно Влада, звичайно, Кубок Співдружності не варто і близько порівнювати з Динамо та Лігою Європи. Дуже важливо, на мій погляд, щоби Калитвинцев зараз якнайшвидше знайшов собі нову команду на правах оренди. Дуже цікаво було б подивитися на нього в українському чемпіонаті.

- Як Ви оцінюєте шанси Скрипника стати головним тренером Вердера? І чи є шанс у Ярчука поїхати до Бремена та заграти там?

- Якщо відверто, я не знаю Скрипника як тренера... Про Ярчука я читав в інтернеті. Посміхався. Він ще в Україні толком не заграв, а тут - такий варіант... Дивно, що не в Баварію замість Лама. Хоча, можливо йшлося якраз про Вердер-2 в Регіональлізі якраз у Скрипника? ))) Зате піар і футболісту, і агенту. Це теж хороша справа!

Источник: matchday
Популярные новости