Віктор Вацко: "Те, що зараз відбувається в "Говерлі", я б назвав словом "комедія"

858 18.01 2014   08:53
Автор: Footboom

Відомий коментатор телеканалу «Футбол», Віктор Вацко, на своїй конференції на matchday.com.ua відповів на питання стосовно ужгородської «Говерли».

- Віктор Володимирович, ви у твіттері висловились про х-фактор Грозного.Легенди про стиль роботи п.Вячеслава ходять досить давно. Влітку команда буда скомплектована під нього, тепер от знову практично 100% оновлення складу. Виникає логічне запитання. Шуфричі - такі далекі від футболу? Зрозуміло, якби команда підбиралась на перспективу з молодих гравців, але ж не 30+ років.

- Те, що зараз відбувається в "Говерлі", я б назвав словом "комедія". Трохи веселіша, ніж "19 футболістів на трансфер", але значно більш алогічна. Оскільки в одному випадку мова йшла про бізнес-складову клубу за реальної загрози відсутності його фінансування, а тут... Тут усе дуже заплутано.

Наскільки мені відомо, завдання перед тренерським штабом - втримати "Говерлу" в Прем'єр лізі. Питання у тому, якою ціною це робиться. Нестор Шуфрич - людина розумна. Думаю. він сам розбереться, коли прийде час поставити ці запитання.

- Севідов, коли прийшов у Карпати не планував запрошувати Трухіна?

- Стосовно Трухіна. Влітку у Дмитра закінчився контракт з "Говелою". "Карпати" в контексті кадрової ситуації розглядали можливість його підписання. Тим більше, що свою футбольну кар'єру Трухін починав на Львівщині. Але тренерський штаб прийняв рішення зробити ставку на інших футболістів. Правду кажучи, конкурувати з Бартуловічем Дмитрові було б нелегко.

Популярные новости