В’ячеслав Чурко: "Готовий працювати на всі 100% та показати все, на що здатен"

1158 18.01 2013   10:59
Фото - shahta.org

Весняну частину чемпіонату в складі «Говерли» проведе вихованець Ужгородської СДЮШОР з футболу В’ячеслав Чурко, права котрого належать донецькому «Шахтарю». В’ячеслав поповнив лави ужгородського клубу ще в жовтні минулого року, однак, через прикру травму у складі молодіжної збірної України, так і не провів жодного матчу за «Говерлу».

- Як пройшов процес відновлення, нині вже все гаразд?

- Все добре, готовий працювати на всі 100% та показати все, на що здатен.

- Той чинник, що Закарпаття – твій рідний край мала вплив на те, щоб залишитися в Ужгороді?

- Звісно, адже повернувся додому, так нічого й не показав, тож, звісно, що не хотілося повертатися назад у Донецьк так і не провівши жодного матчу в рідному місті за «Говерлу». Хочу всім скептикам довести, що на Закарпатті є хороші футболісти й наш край багатий на футбольні таланти.

- Хто твій кумир у футболі?

- Кріштіану Роналду.

- Яку ціль ставиш перед собою у складі «Говерли»?

- Наразі на зборах потрібно набрати необхідні кондиції, продемонструвати хороші якості перед тренерським штабом, щоб претендувати на місце в основному складі. Та, звісно, уникнути травм.

- Зараз в прем’єр-лізі в окремих клубів з’явилися фінансові негаразди, гадаєш, цей фактор може вплинути на гравців, дещо їх розхолодити?

- Ніхто з хлопців в голові проблеми інших клубів не тримає. Головний тренер налаштовує нас покладатися лише на власні сили і вибиратися зі складної ситуації завдяки власним здобуткам.

Популярные новости