Ігор Дедишин: "Я впевнений у нашому майбутньому"

1316 18.01 2013   15:26
Фото - fckarpaty.lviv.ua

Попри те, що офіційним днем народження «Карпат» вважається 18 січня, головні святкування відбудуться у середині липні. Про це на урочистій прес-конференції розповів генеральний директор «зелено-білих» Ігор Дедишин.

- 14 липня – день українського футболу. Зокрема й тому ми вирішили провести основні святкові заходи на честь клубного 50-річчя саме в цей день. Як відомо, у Львові відбувся перший матч на сучасних українських землях. Думаю, що саме тоді й почалися перші витоки не лише українського футболу, але й нашого клубу. 14 липня в нас заплановано провести концерт, а також товариський матч. Суперником «Карпат» буде відома європейська команда. Називати її я не буду, нехай це залишиться таємницею. Я б хотів звернутися до наших уболівальників, щоб вони, по-можливості, підлаштували свої відпустки так, щоб провести цей день разом з нами. Повірте, воно того буде вартувати, – розповідає Ігор Дедишин.

Взагалі, святкові заходи у нас будуть відбуватися протягом всього року. Мені б хотілося, щоб до святкування долучилося якомога більше людей, до яких ми маємо намір донести нашу філософію. Ми запропонуємо долучитися до святкування і нашій владі. Найближчим часом будемо розсилати запрошення тим, кого ми хочемо бачити в оргкомітеті. Це будуть і громадські організації, і керівники міста, і структури, які протягом 50 років допомагали «Карпатам». Це «Галка», «Світоч», ЛАЗ, «Львівська пивоварня», «Електрон», «Сільмаш», Львівська залізниця та інші. Те, якими ми бачимо «Карпати» зараз, є й їхня заслуга.

Я вважаю, що сьогодні день народження не лише «Карпат». Ця назва уособлює собою весь наш західний регіон. «Карпати» завжди були народною командою, такою ж вона є і зараз. Як ви знаєте, Почесний президент Петро Димінський передав свою управлінську частку ГО «Завжди вірні». Це означає, що керують клубом уболівальники – народ.

Сьогодні, в день народження нашого клубу, ми можемо бути задоволеними нашою інфраструктурою. Практично усі наші об’єкти ми спорудили виключно власними силами. Наша база для першої команди, як на мене, входить до п’ятірки кращих в Україні. Те саме стосується і дитячо-юнацького футболу, для розвитку якого у нас створені всі умови. Є у нас і потужний кадровий потенціал. Тому я впевнений у нашому майбутньому, – підсумував Ігор Дедишин.

Популярные новости