Олег Шандрук: "Сьогодні нам не вистачило правильних рішень в атаці"

327 13.05 2024   23:32
"Верес"

Виконувач обов‘язки головного тренера рівненського Вереса Олег Шандрук поділився враженнями від гри підопічних у виїзному поєдинку проти луганської Зорі (1:1).

- Сьогодні нам потрібна була перемога. Перемога, щоб забезпечити більш спокійну кінцівку сезону. Але, мабуть, ця кінцівка не буде спокійнішою і боротьба триватиме до останнього туру. Два тури ще попереду і ми готуємося до наступної дуже важливої гри.

Насправді, нічия у нашій ситуації - це ще один дуже важливий бал на нашу користь.

Сьогодні нам не вистачило правильних рішень в атаці. Розумних рішень, сміливих рішень. В нас були хороші атаки, які навіть ударами не завершувалися. Тому, на жаль, не перемогли.

Могли розраховувати на перемогу. Тим паче, було декілька хороших сейвів Вадима Ющишина, який рятував команду. На початку матчу відчувалася нервовість в його діях. А потім він грою продемонстрував, що є хорошим гравцем. Можу йому лише подякувати за гру.

Але, повторюся, для перемоги потрібно хоча б ударами атаки завершувати.

Сьогодні на поле повернувся Марко Мрвальєвич. Фізичний стан в нього поки не ідеальний. В нього є якості, які можуть нам допомогти. Але щоб їх проявити потрібно набрати оптимальну фізичну форму.

Щодо Дениса Балана - він був відсутній через мікропошкодження привідного м’язу. Не можу прогнозувати, чи зіграє він ще в цьому сезоні.

Попереду дві гри. Але настрій в нас позитивний. Я думаю, сьогодні вболівальники отримали задоволення, переглянувши гру за участю Вереса. Дуже вдячні тим вболівальникам, які приїхали нас підтримати до Києва.

Читайте также: Чемпионат Украины. "Заря" - "Верес" 1:1. Видеообзор матча

Источник: НК "Верес"
Популярные новости