В’ячеслав Чурко: "Герреро? Має повернутися до гри з "Шахтарем", але у нас Горбач розкрився"

240 15.04 2024   17:18
Зоря

Хавбек "Зорі" В’ячеслав Чурко поділився враженнями від гри у матчі 24-го туру чемпіонату України з "Чорноморцем" (1:0) і очікуванням від поєдинку із "Шахтарем".

- Ми створили цілу купу моментів для взяття воріт суперника. Але не змогли їх реалізувати. Я переглянув статистику – ми завдали 20 ударів по воротах "Чорноморця". Ми проводимо хорошу роботу на тренуваннях. Наприкінці нам чогось не вистачає, ми не приймаємо правильних рішень. Головне, що ми створюємо ці моменти.

Це найкраща гра нашого центрального захисника Джордана у нинішньому сезоні – він усе виграв, про це сказали хлопці йому у роздягальні. Батагов також завжди на рівні. Позаду – все на нуль. У першому колі ми на цьому стадіоні довго не могли виграти, а навесні все налагодилося. У першому колі у нас були зміни тренерів, не все було гладко. Відчувалося, що в нас сильна команда, тільки результату не було восени. Зараз ми почали стабільно набирати очки. Подивимося, де ми будемо після 30-го туру. Тепер гратимемо з "Шахтарем". Герреро? Має повернутися. Але ви бачите, як у нас Горбач розкрився.

 

Читай також: В’ячеслав Чурко: "Зоря" якийсь шматочок Англії у чемпіонаті України проходить"

Источник: sportarena.com
Популярные новости