Руслан Степанюк: "Ворскла" не перестане старатись потрапляти в єврокубки лише тому, що з неї сміються"

261 15.04 2024   11:50
FootBoom

Нападник "Вереса" Руслан Степанюк розповів про своє майбутнє та прокоментував насмішки в контексті єврокубків, коли команда вилітає від очевидного ноунейма.

– Руслане, ваша гра привертає увагу багатьох клубів. Доводилося читати про інтерес з боку Карпат, Металіста 1925, Дніпра-1. Як ви це прокоментуєте?

– Минулого літа я мав розмову з керівництвом Ворскли про те, що хочу відпрацювати останній рік за контрактом з максимальною віддачою, а далі будемо сідати і вирішувати. Якщо будуть пропозиції – сядемо та з родиною проаналізуємо, і я вирішу.

– Контракт у вас незахищений. Ви можете спокійно підписати попередню угоду і планувати майбутнє в довгостроковій перспективі...

– Так, незахищений. Всі дивляться в паспорт. Нема сенсу платити гроші за футболіста, якому 32 роки, контракт якого спливає влітку.

Я не буду підписувати попередній контракт з іншим клубом, тому що маю повагу до нашого керівництва. В нас відкритий діалог. Кар'єру завершувати не планую. Хочу грати до 40 років, якщо Бог дасть мені здоров'я.

– Якщо влітку у вас буде вибір – піти на підвищення або повернутися у Верес і на епічній ноті закінчити, що оберете?

– Зараз я повністю сконцентрований на Ворсклі. Після 30 червня все буде вирішено. Я сумніваюсь, що команди з амбіціями, враховуючи мій бекграунд, стоятимуть в черзі. Буду ухвалювати рішення, яке буде зручним для моєї родини. Донька піде в школу, а син – в садочок. Фактор родини буде ключовим.

– Ваша історія з Ворсклою триває чотири роки. Цікаво почути вашу думку стосовно розвитку клубу та його намірів.

– Зі мною чи без, але Ворскла була і залишатиметься. Полтава – футбольне місто. Тут є все для розвитку футболістів. Молодь, яка з нами працює, вона може багато чого досягнути.

– З команди часто насміхаються в контексті єврокубків, коли Ворскла вилітає від очевидного ноунейма.

Читай також: Руслан Степанюк: "Якби не поїхали легіонери, я б ніколи не грав у такій команді, як "Ворскла"

– Нехай інші в спортивній боротьбі доведуть, що вони кращі за нас, і спробують пройти цей шлях. Так складається. Ми ж не перестанемо старатись потрапляти в єврокубки лише тому, що з нас сміються.

– Наскільки добре Ворскла себе почуває в фінансовому плані після історії з екстрадицією почесного президента клубу Костянтина Жеваго?

– Керівництво намагається знаходити рішення проблем. Нам гріх жалітися, зважаючи на ситуацію в країні. Навіть якщо і є заборгованості, все одно ми гроші отримуємо. Я не маю право на щось скаржитися. В мене язик не повертається говорити про це в поганому ключі. На даний момент в команді все стабільно. Ворскла не є кризовою командою.

Популярные новости