Тарас Степаненко: "Криськів трохи інший футболіст, більш як Жоржиньйо чи Лоботка"

345 10.04 2024   11:20
"Шахтар"

Півзахисник "Шахтаря" Тарас Степаненко прокоментував гру Дмитра Криськіва, який грав на позиції капітана команди, поки той був травмований.

"Він дуже добре впорався. Він трохи інший футболіст, він футболіст більш як Жоржиньйо, Лоботка – дуже гарний з м'ячем, може розвертатись.

В принципі, коли він грав, команда мала гарний вигляд. Думаю, це добре, що в тренера з'являється вибір, він може змінювати тактику, змінювати футболістів на флангах, попереду, зараз ще дуже сподіваюсь, що хлопці-центральні захисники відновляться – там Ракицький травмований, Лемкін.

Дуже важливо, тому що дуже важкий період матчів, ми усі повинні бути в формі для того, щоб здобувати результат. Якщо брати той сезон – бували дні, коли у нас на краях грали наші центральні півзахисники Бондаренко та Судаков, тому що не було людей.

Зараз, слава Богу, є лавка, хлопці виходять і ми бачимо, як Мар'ян Швед добре виходить, Траоре змінює Сікана, Кевін – Егіналдо. Всередині є Марлон – це добре, коли багато матчів. Конкуренція завжди грає важливу роль, коли є глибина складу – це добре", – сказав Степаненко для "Профутбол Digital".

 

Читай також: Тарас Степаненко - про матч з "Рухом": "Вперше у цьому році я грав без болю"
Популярные новости