Сергій Шищенко: "Попередньо в Будківського перелом кістки обличчя"

349 08.04 2024   20:09
"Полісся"

В.о. головного тренера "Полісся" Сергій Шищенко прокоментував гостьову перемогу над "Минаєм" в 23-му турі УПЛ.

"Думаю, можна трохи видихнути. Я казав на флеш-інтерв’ю і на прес-конференції, що ця перемога — для нашого президента Геннадія Буткевича та для наших вболівальників, які її чекали дуже довго. Я дуже вдячний хлопцям за те, що вони дуже чітко виконали план на гру. Та стратегія гри, яка була, спрацювала на 100 відсотків. Нам вдалась агресивна гра, дуже гарна гра в Оболоні. Ми дуже активно грали в атаці. Здавалось, що це буде нескладна перемога, але гра завжди вносить свої корективи і кінцівка видалась доволі валідольною", — поділився своїми думками після матчу в.о. головного тренера "Полісся" Сергій Шищенко.

Тренерський штаб на зв’язку із медиками, які обстежували Пилипа Будківського.

"Є інформація про стан Пилипа Будківського — попередньо це перелом кістки обличчя, це серйозна травма. Звісно, ми чекаємо детальнішої інформації. Я бажаю йому здоров’я, щоб він якомога раніше повернувся в стрій", — сказав коуч.

На останньому відрізку матчу відчувалась відсутність 11 гравця, втім, вовки змогли вибороти необхідні очки.

"Останні 10 хвилин на нашій лаві запасних — це неймовірні емоції, неймовірний стан. Здавалось, що перемога вже ось, але ось ця кінцівка матчу показала, що ми зграя, що ми одна сім’я, яка рухається до мети і до перемоги. Ми й надалі в гонці за місце у єврокубках", — сказав Сергій Шищенко.

 Читайте также: Сергей Шищенко: "После 3:0 игра стала немного другой"

Источник: ФК "Полісся"
Популярные новости