Олег Шандрук: "Ми змусили "Оболонь" розкриватися"

290 06.04 2024   19:28
"Верес"

Головний тренер "Вересу" Олег Шандрук в коментарі "УПЛ ТБ" поділився емоціями від перемоги у матчі 23-го туру чемпіонату України з "Оболонню" (3:0).

– Важлива перемога для нас у всіх аспектах. Щодо тактики і гравців наших, які сьогодні вийшли в стартовому складі. У нас, ми постійно про це говоримо, хороша конкуренція на сьогоднішній день. Вони це відчувають, з запалом тренуються. Відповідно, ми ці рішення приймаємо дуже легко.

– За відсутності вашого головного весняного голеадора Мрвальєвича були окрилені інші нападники?

– Можливо. Всі думали, що тільки він може забивати, а виявляється, що в нас є гравці, було створено достатньо моментів, щоб ще забити. Але нам важлива перемога сьогодні.

– Зі сторони здається, що проста перемога для "Вереса" вийшла, але ви традиційно біля лавки були дуже емоційним…

– Ви розумієте, що це зі сторони. А в цілому, 1:0 – це важливо було на початку гри. Відповідно, "Оболонь" вже мусила більше розкриватися. І це для нас важливо було. Через те, що ми забили швидкий гол, напевно, десь нам легше було створювати небезпечні моменти в другій половині 1-го тайму та в 2-му таймі. Вони, звичайно, хотіли відігруватися, і ми більше створювали хороші небезпечні моменти в контргрі.

– Янаков, Гайдучик. Очікували, що вони так сьогодні поведуть команду за собою?

– Так, звичайно. Знову скажу, що через тренувальний процес ми все бачимо. Ми даємо можливість усім бути задіяними, і вони віддячують на футбольному полі.

– Далі "Верес" буде дотримуватися такої тактики?

– Насправді там нічого такого особливого не було. Ми просто розвернули трикутник в середині. Ми не перейшли на гру в три центральні захисники чи щось там вигадали особливо. Ні, ми поміняли трикутник трішечки. Скажімо так, більш атакувальним його зробили. Насправді сьогодні це виглядало непогано.

Читай також: Валерій Іващенко: "Швидкий гол вплинув на хід гри з "Вересом"

 

Источник: tribuna.com
Популярные новости