Контрольний матч. "Зоря" - "Тростянець" 4:2. Після "Динамо"...

406 05.04 2024   19:46
УПЛ

"Зоря" - "Тростянець" 4:2

Голи:  Волошин 47, Хахльов 57, Горбач 62, Слесар 69 - 8, 66.

"Зоря" (стартовий склад): Турбаєвський, Боль, Мариновський, Слесар, Кирюханцев, Дришлюк, Хахльов, Мишньов, Волошин, Гільєрме, Ндур.

Сьогодні, 5 квітня, "Зоря" зіграла контрольний матч. Тренерський штаб дав можливість пограти тим футболістам, котрі не приймали участі в поєдинку проти "Динамо", чи грали мало часу. Суперником "чорно-білих" була команда другої ліги – ФК "Тростянець".

На 8-й хвилині гості вийшли вперед - 0:1.

"Зоря" відповіла непоганим ударом Волошина - поруч зі стійкою, а потім Кірюханцева - воротар мʼяч відбив. Ближче до перерви мали змогу забивати Гільєрме та Дришлюк. В першому випадку зіграв воротар, а в другому - мʼяч пролетів трохи вище воріт. На 40-й хвилини передачу Волошина замикав Хахльов, воротар, не без проблем, але відбив його удар. Таким чином - 0:1 після першого тайму.

В другому таймі на полі виходили переважно гравці Ю-19. А ось з перших хвилин другої половини замість Ндура та Гільєрме вийшли Горбач та Бенедюк. На 47-й хвилині Волошин, після передачі Хахльова рахунок зрівняв. Трохи пізніше чудовий шанс забити мав Горбач - мʼяч потрапив в стійку.

57-ма хвилина і "Зоря" забила знов. Автором голу став Олексій Хахльов - 2:1. На 62-й хвилині Ігор Горбач, після пасу від Волошина зробив рахунок 3:1. Через чотири хвилини після цього свою першу атаку в другому таймі "Тростянець" реалізував - 3:2. Але не пройшло й трьох хвилин як Артем Слесар повернув перевагу в два мʼячі - 4:2.

Читай також: Владислав Кабаєв: "У Ярмоленка божевільний рівень розуміння гри"
Популярные новости