Андрій Ярмоленко: "Вдалося продовжити політ м’яча на дальню стійку, і Бражко зробив свою справу"

361 04.04 2024   18:14
"Динамо"

Хавбек київського "Динамо" Андрій Ярмоленко в коментарі FootballHub на Youtube висловив думку щодо гри команди в перенесеному матчі 6-го туру чемпіонату України проти "Зорі" (3:0).

- Як ви зараз почуваєтеся – морально та фізично – після повернення до гри?

- Напевно, тренерському штабу видніше, наскільки я готовий. Я тренуюся, віддаю себе в кожному тренуванні, тож коли тренерський штаб побачить, що я достатньо готовий, тоді й поставить в основний склад.

- На якому рівні розуміння з партнерами? Так, є результативний пас на Бражка, але також у кількох епізодах були у вас розмови з Беніто…

- Та все нормально, це футбольні моменти. Інколи є розуміння, інколи його немає.

- Ви дякували вболівальникам за підтримку під час свого відновлення. Що відчуваєте зараз, виходячи на поле?

- Відчуваю підтримку (посміхається). Я вдячний їм, тому що відчував їхню підтримку протягом шести місяців відновлення, вони підходили, бажали якнайшвидшого одужання. Буду намагатися демонструвати свої найкращі якості на футбольному полі.

- У минулому матчі Бражко віддав на вас гольовий пас, сьогодні – ви на нього. Можна сказати, що віддячили?

- Нехай буде так (посміхається). Це футбол, і на полі ти не дивишся, на кого віддаєш пас. Якщо твій партнер перебуває у кращій позиції, то віддаєш передачу. Щодо сьогоднішньої ситуації, то моїм завданням було перебувати на ближній стійці, вдалося продовжити політ м’яча на дальню стійку, і вже Бражко зробив свою справу. 

 

Читай також: Матвій Пономаренко: "Мій удар у штангу? Коли є вільна зона, чому не пробити?"
Популярные новости