Євген Паст: "Після успіху у матчі з "Чорноморцем" наші шанси врятуватися зросли"

368 18.03 2024   10:50
"Десна"

Голкіпер "Вереса" Євген Паст поділився враженнями від матчу 21-го туру УПЛ проти "Чорноморця" (1:0).

– Вважаю, що "Верес" заслужено записав до свого активу три очки. Адже ще в першому таймі гості могли зняти з порядку денного питання про переможця. Відкривши рахунок в дебюті, потім не скористалися ще кількома слушними нагодами відзначитися.

– Чим ти можеш пояснити, що в другій частині сезону це лише твій перший матч в складі "Вереса"?

– Наприкінці лютневого збору в Туреччині я захворів й не брав участі в останніх спарингах, де награвався склад на стартові матчі після зимової перерви. Тому й захищав ворота Богдан Когут. Чому в Одесі довірили пост номер 1 саме мені? Мабуть, керманич Олег Шандрук пам'ятав, що я – одесит, що раніше виступав за "Чорноморець" й це стане для мене додатковим стимулом продемонструвати все, що вмію. Він не прогадав.

– Ти можеш згадати епізод в сьогоднішньому матчі, коли справді, виручив "Верес"?

– В середині другого тайму одесит Васильєв небезпечно пробивав головою, але я вгадав напрям удару й відвів загрозу. Більше не доводилося демонструвати свою майстерність.

– Ти наголошував, що "Верес" награв на перемогу. Що допомогло гостям збагатитися такими цінними очками?

– Ми чітко дотримувалися тренерської установки. "Чорноморець" – команда бойова, енергійна й тому важливо було завдяки налаштованості не поступатися, як в єдиноборствах, підборах,так і в командних діях. На мій погляд, рівняни не дозволили господарям скористатися своїми "козирями", передусім, в атаці.

– Все ж, незважаючи на важливу звитягу, "Верес" продовжує перебувати в зоні вильоту.

– Ми прекрасно усвідомлюємо, що попереду в нас одні фінали, що вже не маємо права на помилку. Але після успіху в Одесі наші шанси врятуватися зросли. Тепер після двох днів відпочинку вирушимо до Німеччини, де 23 березня проведемо благодійний матч з ФК "Рот Вайс" з Ессена. Переконаний, що цей міжнародний досвід також нам стане в пригоді.

Читай також: Олег Шандрук: "Паст сьогодні нас не підвів"
Источник: Sport.ua
Популярные новости